با مشارکت سازمان ها و تشکل های مربوطه مازندران، مشکلات بخش های تولید گندم و آرد مازندارن امروز بررسی شد.
نشست هم اندیشی نهادها و تشکل های دولتی و خصوصی بخش گندم و آرد مازندران با همکاری انجمن صنایع غذایی و انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای این استان امروز در دفتر انجمن صنایع غذایی خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران برگزار شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رییس این انجمن با بیان اینکه 90 درصدکارخانه های آرد مازندران فعال هستند گفت: از این میزان کمتر از 40 درصد ظرفیت کار می کنند. همچنین تنها 5 درصد محصول آرد خود را به استان های دیگر ارسال می کنند. اسماعیل خاتمی مقدم با اشاره به اینکه از 17 هزار تن انواع آرد صنایع تبدیلی و فرآوری آردی مصرفی، تنها 40 درصد نیاز در مازندران تامین می شود، علت آن را نبود رقابت بین این واحدها اعلام و خواستار رده بندی کردن کارشناسان کنترل کیفی به ویژه در بخش صنایع غذایی، تغییر کارمزد تبدیل گندم و ارائه لیست مشخصات گندم، هنگام تحویل به کارخانه های آرد شد. نادر افشاری رییس کمیته تخصصی آرد نیز در این نشست با اشاره به رعایت کردن مدت نگهداری گندم در سیلوها افزود: درصد قابل توجهی از کمباین های برداشت گندم در مازندران قدیمی بوده و با ورود کاه به سیلوها باعث انتقال آفت و آسیب جدی به گندم ها می شود. همچنین با توجه به میزان رطوبت بالای گندم ها به سبب رعایت نکردن زمان برداشت، نگهداری آن را برای طولانی مدت دشوار می کند.