سومین جشنواره بین المللی غذای کشورهای عضو اکو جاده ابریشم به میزبانی زنجان آغاز به کار کرد.
رحمتی افزود: 14کشور از جمله بلغارستان،
عراق ، سوریه ، افغانستان ، پاکستان ، فلسطین ، لبنان ،
تاجیکستان، بحرین ، قزاقستان ، ترکیه ، چین ، ایران و آذربایجان غذاهای ویژه منطقه ای را ارائه می کنند .
معاون سازمانهای همکاری های اقتصادی – اکو درمراسم آغاز این جشنواره با بیان اینکه دربرنامه چشم انداز 2025 اکو صنعت گردشگری جایگاه مهمی دارد گفت: قرار است که
اکو به مقصدی سبز و خدماتی با کیفیت تبدیل شود.
احسانعلی منگی با اشاره به اینکه منطقه اکو 8 میلیون کیلومتر با 450
میلیون نفر جمعیت برای گردشگری ظرفیت بالایی دارد
افزود: تنوع میراث فرهنگی این منطقه یادآور جاده ابریشم کهن است.
استاندار زنجان نیز برگزاری این جشنواره در زنجان را گامی مهم در
توسعه صنعت گردشگری دانست.
درویش امیری هدف اصلی سومین جشنواره عذای کشورهای عضو اکو جاده ابرشم
را معرفی غذاهای سنتی کشورهای عضو اعلام کرد.
این جشنواره با عنوان همه با هم به سوی گردشگری پایدار تا 22 اردیبهشت
درکاسپین محل نمایشگاههای بین المللی زنجان برپاست.