حمایت مقام نظامی صهیونیست از بر سر قدرت ماندن بشار اسد
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفت در حال حاضر، بشار اسد رئیس جمهور سوریه یک راه حل درست برای ما محسوب می شود.
روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در گزارشی نوشت: دن هالوتز رئیس سابق ستاد مشترک ارتش اسرائیل از بر سر قدرت ماندن بشار اسد رئیس جمهور سوریه حمایت کرد. این نخستین بار است که یک مقام نظامی اسرائیلی چنین سخنانی را بر زبان می آورد. هالوتز در نشستی با حضور موشه یعلون وزیر دفاع جنگ سابق اسرائیل گفت: «در حال حاضر، اسد راه حلی درست برای ما محسوب می شود.»
مقامات اسرائیلی از جمله آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسرائیل، تاکنون خواستار برکناری اسد از قدرت شده بودند، اما به گفته هالوتز، اسرائیل باید «اجازه دهد او کار خود را علیه گروه های تروریستی به اتمام برساند.» او افزود: «روس ها یک عامل در برقراری ثبالت در منطقه محسوب می شوند»، با وجود تنش هایی که این کشور می تواند با اسرائیل ایجاد کند. با وجود حملات مکرر هوایی اسرائیل علیه کاروان های تسلیحاتی که برای حزب الله در سوریه ارسال می شوند، اسرائیل و روسیه سیستمی را به منظور هماهنگی اقداماتش بر فراز سوریه ایجاد کرده اند تا از بروز برخوردهای احتمالی جلوگیری شود. در همین حال، یعلون گفت اسرائیل نمی خواهد ایرانی ها در آن سوی مرز باقی بمانند زیرا تهران از نظر جاه طلبی ها و ظرفیت ها هم برای ثبات خاورمیانه، هم برای اسرائیل «تهدید اصلی» محسوب شود.
یعلون گفت گروه دولت اسلامی (گروه تکفیری صهیونیستی داعش) «ممکن است جاه طلبی هایی داشته باشد، اما قابلیت هایی در اختیار ندارد. از سوی دیگر، ایران یک ابرقدرت منطقه ای محسوب می شود.»
او با این ادعا که تهران هر روز در حال نقض قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد است افزود به منظور ایجاد ثبات در اوضاع سوریه، باید نیازهای سنی هایی که اکثر جمعیت این کشور را تشکیل می دهند، بر آورده شود. او خاطرنشان کرد سیاست های دفاعی اسرائیل این است که در درگیری ها در کشورهای همسایه مداخله نکند و خطوط قرمز را حفظ کند اما سیاست «چماق و هویج» اسرائیل سبب ارائه کمک های بشردوستانه به افراد نیازمند می شود. او گفت: «ما دست های خود را دراز می کنیم و از آنهایی استقبال می کنیم که به کمک های ما نیاز دارند و این افراد پس از آن که کمک لازم را دریافت کردند، به خانه شان بازگردانده می شوند. ما نمی توانیم فاجعه ای را که در امتداد مرزهایمان در حال رخ دادن هستند، نادیده بگیریم، اما در عین حال در این درگیری ها مداخله نظامی نمی کنیم.»