ظرفیت تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در خراسان رضوی پس از گذشت 5 سال از شروع طرح، به عنوان پیشگام تولید این محصول در کشور به مرز 780 تن درماه رسید
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد
غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان
جعفر عطار باشی افزود:بیشتر تولید این محصول در شهرستان های مشهد، قوچان، چناران، درگز، سرخس، نیشابور، کاشمر، خلیل آباد، بردسکن، تربت جام، تربت حیدریه، تایباد و فریمان متمرکز شده است.
او گفت:تعداد واحد های مرغداری دارای پروانه تولید مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش از 32 واحد در سال گذشته به45 واحد در سال جاری افزایش داشته است.
او افزود: در سال های اخیر شاهد افزایش تقاضای رستوران ها برای استفاده از مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در لیست غذایی آنها هستیم که یکی از شروط موافقت جایگزینی کامل مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک به جای مرغ معمولی در همه غذاهای دارای گوشت مرغ در رستوران است.
عطار باشی افزایش استفاده از مرغ بدون آنتی بیوتیک را نشان از ارتقاء آگاهی عمومی در زمینه کیفیت فراورده های خام دامی و نتیجه تلاش دامپزشکی برشمرد.