اولین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در بیرجند برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس
سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در این جشنواره 100 شرکت کننده با طبخ
هاشم ولی پور مطلق افزود: در این جشنواره هیئت داوران 30 نوع غذای دریای را حائز رتبه اعلام کردند.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را استفاده از ماهی تولید شده در استان و قراردادن ماهی در سبد مصرف خانوارها اعلام کرد.
سرانه مصرف آبزیان در خراسان جنوبی چهار کیلو و 200 گرم به ازای هر نفر در سال است در حالی که سرانه مصرف آبزیان در کشور 10 کیلو و 600 گرم است.