براساس نتایج تحقیقات جدید ؛
دو سوم بزرگسالان در انگلیس از افسردگی رنج می برند
مسئولان بهداشتی انگلیس درباره شیوع مشکلات روانی نظیر اضطراب و افسردگی در این کشور، هشدار دادند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، مسئولان بهداشتی انگلیس درباره شیوع مشکلات روانی نظیر اضطراب و افسردگی در این کشور، هشدار دادند.
روزنامه انگلیسی ایندیپندنت نوشت: تحقیقات انجام شده نشان می دهد که دو سوم بزرگسالان در انگلیس مشکلات مرتبط با سلامت روحی و روانی از قبیل اضطراب یا افسردگی را تجربه کرده اند و کمتر از یک پنجم بزرگسالان انگلیسی از سطح بالای بهداشت روانی برخوردارند.
مطالعات جدید انجام شده توسط بنیاد سلامت روانی در ارتباط با بهداشت روانی انگلیس نشان می دهد که اکثر انگلیسی ها (شصت و پنج درصد) مشکل مرتبط با سلامت روحی را تجربه کرده اند.
بیش از یک چهارم شهروندان انگلیسی (بیست و شش درصد) اعلام کرده اند که اضطراب شدید داشته اند و چهل و دو درصد از آنها نیز گفتند از افسردگی رنج می بردند.
تحقیقات همچنین نشان می دهد که افراد جوان بیش از دیگران در معرض این مشکل قرار دارند و هفتاد درصد از افراد بین هجده تا سی و چهار ساله می گویند که چنین مشکلاتی را تجربه کرده اند، اما افراد میانسال (سی و پنج تا پنجاه و چهار ساله) نیز گفتند با این گونه مشکلات مواجه بوده اند. این رقم درباره افراد پنجاه و پنج ساله، پنجاه و هشت درصد است.
همچنین گفته می شود افراد پنجاه و پنج ساله و بالاتر، بیشتر از دیگران اقداماتی را انجام می دهند که برای سلامت روحی آنها مفید است از جمله داشتن خواب کافی، خوردن غذاهای سالم و گذراندن وقت با دوستان و خانواده.
این تحقیق نشان می دهد که درآمد بر سطح سلامت روانی افراد تأثیر گذار است. یافته ها نشان می دهد که حدود سه چهارم (هفتاد و پنج درصد) افرادی که در طبقه بندی خانوارهای با پایین ترین درآمد قرار دارند (کمتر از هزار و دویست پوند در ماه حقوق می گیرند)، می گویند که مشکلات مربوط به سلامت روانی را تجربه کرده اند و این در حالی است که پنجاه و نه درصد از افرادی که در طبقه بندی خانوارهای با بالاترین درآمد قرار دارند، (بیش از سه هزار و هفتصد و یک پوند در ماه حقوق می گیرند)، چنین مشکلی را تجربه کرده اند.
اکثریت قابل توجهی از آنهایی که شغل ندارند (هشتاد و پنج درصد) اعلام کردند که مشکل مرتبط با سلامت روانی را تجربه کرده اند، این در حالی است که شصت و شش درصد از افراد شاغل و پنجاه و سه درصد از افراد بازنشسته گفتند که مشکل بهداشت روانی را تجربه کردند.
این بررسی سبب شد بنیاد سلامت روانی خواستار تشکیل کمیسیون سلطنتی برای انجام دادن تحقیقات و یافتن راه حل هایی به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری های روانی با تمرکز بر کاهش خطرات شود و همچنین هر ساله گزارشی را در ارتباط با بهداشت روانی انگلیس ارائه کند.
جنی ادواردز مدیر اجرایی بنیاد سلامت روانی گفت که افراد بسیار کمی در انگلیس از سلامت روانی خوبی برخوردارند. او خواستار شکل گرفتن تلاش هایی به منظور جلوگیری از پیشرفت مشکلات مرتبط با بهداشت روانی در مراحل اولیه شد.
ادواردز گفت: «گزارش ما از حجم این معضل حکایت دارد. این موضوعی نیست که فقط یک اقلیت را تحت تأثیر قرار دهد. در برخی مقاطع از زندگی مان، بیشتر ما احتمالا مشکل سلامت روانی را تجربه کرده ایم. در همین حال، شمار بسیار کمی از ما از بهداشت روانی خوبی برخورداریم.»
او افزود: «ما می دانیم که فقط اقلیتی از مردم که به بیماری های روانی دچار هستند به حمایت های حرفه ای دسترسی دارند که این بدین معناست که ما به منظور جلوگیری از پیشرفت مشکلات روحی در مراحل اولیه، باید تلاش های خود را چند برابر کنیم.»
او خاطرنشان کرد: «در هفته آگاهی درباره بهداشت روانی، ما می خواهیم ابزارهایی را در اختیار افراد قرار دهیم تا از مرحله نجات خود به مرحله شکوفایی برسند. معیار سنجش هر ملتی، بهداشت و شادی آنهاست. ما اقدامات قابل توجهی را در ارتباط با سلامت بدنمان انجام داده ایم. ما هم اکنون باید در زمینه سلامت روحمان نیز به همین دستاورد برسیم.»