در این نشست که به میزبانی خبرگزاری ملی لبنان برگزار شد، مدیران و نمایندگان خبرگزاری های عضو، درباره راهکارهای مبارزه رسانه ها با تروریسم و افراطی گری بررسی و تبادل نظر کردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ در چهل و دومین نشست کمیته اجرایی سازمان خبرگزاری های آسیا و اقیانوس آرام (OANA) راهکارهای مبارزه رسانه ای با تروریسم و افراطی گری بررسی شد.
در این نشست که به میزبانی خبرگزاری ملی لبنان و در بیروت برگزار شد، مدیران و نمایندگان خبرگزاری های عضو، در مورد راهکارهای مبارزه رسانه ها با تروریسم، خشونت و افراطی گری بررسی تبادل نظر کردند.
«ملحم الریاشی» وزیر رسانه لبنان، «اصلان اصلانوف» رئیس دوره ای اوانا و رئیس خبرگزاری آذرتاج جمهوری آذربایجان، «لور سلیمان» مدیر خبرگزاری ملی لبنان، سخنرانان ویژه این نشست بودند.
«ملحم الریاشی» وزیر رسانه لبنان در سخنرانی خود در این نشست اظهار داشت: امروزه با وجود تلفن های هوشمند و شبکه های اجتماعی، شهروندان هر کدام یک خبرنگار شده اند، و رسانه ها باید به طور کامل تلاش کنند، از مأموریت اصلی خود یعنی نشر خبر در اسرع وقت و با صحت کامل، عقب نمانند.
وی همچنین بخشی از سخنرانی خود را به موضوع آزادی رسانه ای اختصاص داد و گفت: از مهم ترین چالش های رسانه ها، ترس از حکومت ها و دولت هاست، اما رسانه ها باید اصل را رساندن حقیقت به مردم قرار دهند تا ملت ها خود تصمیم درست را اتخاذ کنند.
ریاشی به درگیری همه جهان با پدیده تروریست اشاره کرد و اظهار داشت: رسانه ها نقش مهمی در مبارزه با تروریسم دارند و باید این مهم را در دستور کار خود قرار دهند.
وی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: « نقش رسانه ها در مبارزه با تروریسم باید یک کار فرهنگی و در عین حال انتقادی و موضوعی باشد، که از گسترش تروریسم جلوگیری کند، نه اینکه به گسترش تنفر منجر شود، چرا که برخی از رسانه ها به گونه ای خبر را منتشر می کنند، که باعث گسترش خشونت و فرهنگ تنفر می گردد. »
اصلان اصلانوف رئیس دوره ای اوانا دیگر سخنران ویژه این نشست گفت: که کشورهای عضو اوانا 56 درصد تولید ناخالص جهان، حدود 50 درصد تجارت جهانی، بیش از 60 درصد قلمرو آبی و بیش از 25 درصد حجم حمل و نقل هوایی جهان بعلاوه دو سوم گردش اطلاعات جهان را در اختیار دارند.