جمع آوری مدارس خشت و گلی و کانکسی ظرف ۲ سال آینده
وزیر آموزش و پرورش گفت: مدارس خشت و گلی و کانکسی در مناطق مرزی و محروم در ۲ سال آینده جمع آوری خواهد شد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ فخرالدین دانش آشتیانی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه معلمان خواستار ارتقاء منزلت و جایگاه خود هستند گفت: ما توانسته ایم امنیت فرهنگی را جایگزین فرهنگ امنیتی در آموزش و پرورش کنیم که سبب رضایت مندی بسیاری از معلمان شده است و پیگیر آن هستیم که حتی مدیر مدرسه را نیز معلمان انتخاب کنند.
وی افزود: نظام ارزشیابی معلمان دارای اشکال است و نحوه ارزشیابی معلمان همانند کارکنان سایر دستگاه هاست در حالی که نوع فعالیت معلم با کارمند متفاوت است و در دستورالعملی که به مدارس ابلاغ کرده ایم معلمان میتوانند خود را ارزیابی کرده و در معرض نقد قرار دهند.
وی تأکید کرد: ما پیگیر احقاق حقوق بازنشستگان هستیم و نباید کمترین حقی از دانش آموزان در مدارس ضایع شود و دانش آموزان باید احساس کنند مدارس و معلمان پیگیر احقاق حق آنان هستند.
دانش آشتیانی ادامه داد: اگر به شخصیت دانش آموزان در مدارس توهین شود، آنان انگیزهای برای تحصیل نخواهند داشت و باید به جای فشار و استرس، امید و نشاط را به آنان ارمغان دهیم.
وزیر آموزش و پرورش افزود: باید از کمیتهای آموزشی به کیفیت آموزشی در مدارس برسیم هم اکنون آموزش دانش آموزان در مدارس از کیفیتهای خوبی برخوردار نیست و باید تجدید نظر کیفی در بخش کیفیت بخشی مدارس داشته باشیم.
دانش آشتیانی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش به دنبال سیاست تمرکز زدایی است و هم اکنون نقل و انتقال معلمان و ایجاد ساختار تشکیلاتی مدارس به آموزش و پرورش استانها واگذار شده است.
وی تأکید کرد: ما هم اکنون ۱۳ و نیم میلیون دانش آموز در ۱۰۷ هزار مدرسه داریم که این امر موجب شده است که تراکم دانش آموزان در کلاسهای درس بالا برود و بالا رفتن تعداد دانش آموزان در کلاس مشکلات زیادی برای معلمان ایجاد کند.
دانش آشتیانی تصریح کرد: معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد تا آرامش کافی در کلاس درس داشته باشد و ما تاکنون حمایتهای خوبی برای ارتقاء معیشت فرهنگیان انجام داده ایم.
وی فقرزدایی از مدارس مناطق محروم و کم برخوردار از لحاظ توانمندی معلمان و فضای فیزیکی، توسعه مشارکت زنان در آموزش و پرورش، چابک سازی مدیریت در آموزش و پرورش، استفاده از صاحب نظران و اندیشمندان و ایجاد اتاق فکر را از اولویتهای خود در وزارت آموزش و پرورش برشمرد.
دانش آشتیانی همچنین به انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان اشاره کرد و گفت: امسال هیچ اجباری برای انتخاب رشته دانش آموزان و اولیاء آنها در انتخاب رشته تحصیلی وجود ندارد و همه دانش آموزان میتوانند در هر رشته مورد نظر خود ادامه تحصیل دهند.
وی به نزدیک بودن دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: بسیاری از مدارس حوزه رأی گیری هستند و از فرهنگیان میخواهیم که به جد و با مشارکت حداکثری پای صندوقهای رأی حضور یابند.