برداشت سیر نوبرانه از اراضی کشاورزی طارم آغاز شد، این شهرستان تولید کننده حدود 30 درصد سیرکشور است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ مدیر جهاد کشاورزی طارم گفت: وسعت زیر کشت این محصول در این شهرستان هزارو 900 هکتار است.
اسکندری افزود : پیش بینی می شود از این اراضی 76 هزار تن سیر برداشت شود.
وی گفت: سیر طارم در پاییز کشت می شود و برداشت آن از اردیبهشت آغاز و تا خرداد ادامه دارد.
پیش بینی می شود در سال جاری هزارو 539 میلیارد ریال هم عائد 2 هزار سیر کار طارمی شود.
در سال زراعی گذشته ازهزارو 600هکتار مزارع طارم 64 هزار تن سیر برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی طارم افزود: 30 درصد محصول سیر کشور در طارم تولید می شود و بیش از نیمی از تولیدات به کشورهای روسیه و عراق و استانهایی نظیر گیلان و مازندران ، تهران ، همدان ، کردستان و قزوین صادر می شود..
وی گفت : سیر صورتی ، سیر قرمز ، سیر سفید و رقم آذرشهر ارقام اصلی سیر کشت شده طارم است که در این بین سیر صورتی بیشترین رقم تولیدی را به خود اختصاص می دهد..
در استان زنجان بیش از 90 درصد تولیدات سیر در طارم صورت می گیرد و بعد از طارم شهرستان زنجان با 200 بهره بردار و تولید 800 تن سیر رتبه دوم را دارد