به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ سید شجاع الدین موسوی زاده در مصاحبه با رادیو اقتصاد از وجود ۲۰ میلیون کودک و نوجوان در کشور خبر داد و افزود: ماهانه دستکم ۲۰ میلیون وسیله اسباب بازی در جامعه نیاز است.
وی با بیان این جمله که آمارها در حوزه تولید و مصرف اسباب بازی در جامعه به دلیل واردات غیر مجاز و قاچاق از دقت خاصی برخوردار نیست، اظهار داشت: لازمه تقویت این صنعت، توسعه زیرساختهای آماری به معنای واقعی است.
این تولید کننده اسباب بازی با عنوان اینکه نقش فوقالعاده مهم بازیهای فکری در پرورش و رشد خلاقیت افراد بر کسی پوشیده نیست، گفت: تولید اسباب بازی در کشور باید به نحوی باشد که خلاقیت فکری را در جامعه بیشتر توسعه دهد.
وی با بیان اینکه انتخاب اسباب بازی مناسب برای کودکان در هر سنی بسیار حائز اهمیت است، افزود: اسباب بازی ضمن اینکه سرگرمی خوبی برای بچهها محسوب میشود، نقش مهمی هم در زندگی و رشد کودک بازی میکند.
موسوی زاده اظهار داشت: بچهها به وسیله اسباب بازیها میتوانند دنیای پیرامون خود را کشف کنند و مهارتهای جدید و ضروری را در رابطه با زندگی بیاموزند.
وی یادآورشد: تولید داخلی اسباببازی به جزء ارزش اقتصادی و سودآوری بالا از مزایای فراوانی مانند اشتغالزایی، برابری محصول با وضعیت فرهنگی و... برخورداراست.
«محمد حسین نخچی» از دیگر تولیدکنندگان اسباب بازی هم در برنامه کالای ایرانی رادیو اقتصاد گفت: سرانه مصرف اسباب بازی در ایران هفت دلار است در صورتیکه این عدد در برخی از کشورهای جهان به بیش از ۳۰۰ دلار در سال میرسد.
وی در ادامه حجم گردش مالی صنعت اسباب بازی در دنیا راسالانه ۸۰ میلیارد دلار اعلام کرد و افزود: این گردش مالی دو برابر فروش نفت ایران است بنابراین میطلبد مسئولان به این صنعت توجه جدی داشته باشند.
نخچی با اشاره به این جمله که چین بزرگترین تولید کننده اسباب بازی در جهان است، ولی از حیث اقتصادی پردرآمدترین کشور در این حوزه نیست، اذعان داشت: کشورهای پردرآمد در حوزه صنعت اسباب بازی میتوان آمریکا، اسکاندیناوی و آلمان را نام برد، چون برخلاف چین توانسته اند ارزش افزوده بیشتری در محصولات خود ایجاد کنند.