به گزارش
خبرگزاری صداو سیما؛ به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، در عید پرشکوه مبعث پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی(ص)، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان نظام، قشرهای مختلف مردم و سفیران کشورهای اسلامی، بعثت را برنامه ای نورانی، جاودانه و تحول آفرین برای همه جوامع بشری خواندند و با اشاره به ضرورت ایستادگی برگرفته از تعالیم اسلام در مقابل دشمنان و زورگویان جهانی، افزودند: ملت با حضور در انتخابات پیشِ رو، دشمنان اسلام و ایران را مأیوس خواهد کرد ضمن اینکه لازم است نامزدهای محترم به مردم قول دهند برای پیشرفت کشور و باز کردن گره ها، نگاهشان به خارج از مرزها نخواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با تبریک عید سعید مبعث به ملت عزیز ایران و همه مسلمانان جهان خاطرنشان کردند: بعثت رسول خاتم در دنیای غرق در تاریکی و جهل و ظلم و غرور رخ داد و پیامبر گرامی اسلام با دعوت به نور یعنی تشکیل حکومتی متکی بر عدل و انصاف و وحدت و ایستادگی در مقابل ظلم، نشان داد برنامه بعثت در همه جوامع بشری و در همه دوران ها، قابل تحقق و اجراست و می تواند زیرساخت تشکیل عظیم ترین تمدن بشری قرار گیرد.
ایشان با تأکید بر نیاز عمیق بشر امروز به برنامه بعثت، شناخت افکار عمومی جهان را از معنی و مفهوم بعثت بسیار مهم برشمردند و افزودند: بعد از تشکیل جمهوری اسلامی که رشحه ای از رشحات حکومت نبوی در آن جلوه کرد، دشمنان جوامع بشری، خصومت و مبارزه با منشأ این حرکت عظیم یعنی اسلام را در دستور کار جدی قرار دادند.
حضرت آیت الله خامنه ای «توانایی بی بدیل اسلام در رشد و شکوفایی جوامع انسانی»، «ظرفیت شکل دهی به تمدن توأمان مادی و معنوی» و نیز «قدرت اسلام در مقابله با ظلم و تعدی» را از دلایل اصلی دشمنی مستکبران با دین مبین اسلام برشمردند.
ایشان افزودند: تشکیل گروه های تروریستی به نام اسلام و تفرقه انگیزی میان کشورهای اسلامی از جمله در عراق و سوریه و بحرین و یمن از توطئه های امریکای ظالم و رژیم خبیث صهیونیستی برای مقابله با اسلام است.
رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: البته ظالمان جهانی با جمهوری اسلامی بیشتر از دیگر کشورهای مسلمان دشمنند اما مشکل اصلی آنها اصلِ اسلام است و این واقعیت را باید همه مسلمانان درک کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای درک علت دشمنی مستکبران با اسلام را وظیفه مسئولان کشورهای اسلامی خواندند و افزودند: دولت های اسلامی باید بفهمند که هدف امریکا از همراهی با یک کشور اسلامی و دشمنی با یک کشور دیگر، جلوگیری از وحدت جهان اسلام و مانع تراشی بر سر راه درک مشترک مسلمانان از منافع جوامع اسلامی است.
رهبر انقلاب با ابراز تأسف از توفیق سیاست های تفرقه افکنانه امریکایی ها در منطقه افزودند: غارتگران دستشان در جیب برخی کشورهای منطقه است و برای ادامه این کار، سعی می کنند جمهوری اسلامی یا ایران یا تشیّع را دشمن آنها جلوه دهند اما همه باید این نکته را درک کنیم که اتحاد و ایستادگی در مقابل زورگویان، راه پیشرفت جهان اسلام است.
حضرت آیت الله خامنه ای، عزم و اراده ملت ایران را در مقابله با زورگویی ها، اختلال ناپذیر و قاطع خواندند و خاطرنشان کردند: همه ملت، جوانان و مردم انقلابی و مؤمن در مقابل مستکبران ایستاده اند و در هر کشوری، این ایستادگیِ بر گرفته از بعثت پیامبر محقق شود، دشمنان هیچ تعرض و هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
رهبر انقلاب اسلامی، «ایمان و اتحاد و حضور در صحنه» ملت را عامل شجاعت و ایستادگی جمهوری اسلامی برشمردند و تأکید کردند: شرکت در انتخابات پیشِ رو از مظاهر مهم حضور پرطراوت مردم در صحنه است.
ایشان با اشاره به ابعاد مختلف انتخابات افزودند: شرکت در انتخابات در نظام اسلامی، وظیفه مردم و تبلور «شأن و حق و قدرت» آنان در شکل دهی به رأس اجرایی حکومت است، ضمن اینکه ایستادگیِ یکپارچه ملت، جسارت دشمن و توانایی تحرک و تعرض را از او سلب می کند.
رهبر انقلاب اسلامی، سیاست های مشترک و تهدیدآمیز همه مسئولان گذشته و حال امریکا را در مخالفت با ملت ایران، نشانه نیت خباثت آلود مسئولان همه جریانهای سیاسی این کشور دانستند و افزودند: امریکایی ها در همه زمان ها برای ضربه زدن به ایران هر کاری می توانستند انجام دادهاند اما همه بدانند هر کسی علیه ملت ایران تعرض کند، بدون تردید، به ضرر خودش تمام می شود چرا که عکس العمل ملت ایران در مقابل این حرکت، مستحکم خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنهای، آینده مردم ایران را به فضل الهی، و در پرتو ایمان و ایستادگی ملت، بهتر از گذشته خواندند و تأکید کردند: باید این «ایمان، اتحاد، ایستادگی و حضور در صحنه» را حفظ کرد و با استفاده از تواناییها و ظرفیت های داخلی و برنامه ریزی عاقلانه، ساخت درونی نظام را چنان مستحکم کرد که دشمن از توطئه هایش مأیوس شود و دست از دشمنی بردارد.
رهبر انقلاب در پایان سخنانشان از نامزدهای انتخابات خواستند در تبلیغات و برنامه هایشان به مردم یک قول دهند: قول بدهند که برای پیشرفت کشور، توسعه اقتصادی و باز کردن گره ها، به بیرون از مرزها، نگاه نخواهند کرد بلکه به توانایی های ملت و ظرفیت های کشور چشم می دوزند.