گشت و گذار سایبری؛
پرینت سه بعدی از تومور مغزی و استخدام در اپل!
شرکت اپل "استیون کیتینگ"، دانشجوی دکترا از موسسه فناوری ماساچوست (MIT) را که یک پرینت سه بعدی از تومور مغز خود ایجاد کرده بود، استخدام کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ کمپانی اپل در اقدامی جالب، مردی را که توانست با استفاده از چاپگر سه بعدی، تومور مغزی اش را چاپ کند به استخدام خود درآورد. استیون کیتینگ، دانشجوی دکتری موسسه فناوری ماساچوست و یا همان MIT پس از مطلع شدن از وجود تومور در مغز خود، تصمیم گرفت تا این ماده خارجی را با استفاده از یک پرینتر سه بعدی در دنیای واقعی چاپ کند که موفقیت وی در این کار، توجه مدیران اپل را به خود جلب کرد.
هنوز مشخص نیست که آیا کیتینگ در یکی از تیمهای اپل که به مراقبتهای بهداشتی اختصاص دارد کار خواهد کرد یا در تیم دیگری و با استفاده از تجربه و تخصص خود در رشته مهندسی مکانیک فعالیت میکند.
کیتینگ در سال 2015 و در زمانی که متوجه بیماری خود شد، 75 گیگابایت اطلاعات در مورد وضعیت سلامت خود جمع آوری کرد.
او هفته گذشته در یک کنفرانس سالانه رسما به عنوان نیروی شرکت اپل معرفی شد و در این کنفرانس درباره سختیهای بیماران برای جمع آوری اطلاعات پزشکی و وضعیت سلامت شان صحبت کرد.
شرکت اپل نیز اخیرا یک استارتاپ به نام Gliimpse را برای کمک به مردم در جهت جمع آوری اطلاعات پزشکی خود راه اندازی کرده است.
همچنین یک تیم مخفی از مهندسان پزشکی در اپل نیز در حال کار بر روی یک طرح ابتکاری هستند تا حسگرهایی را توسعه دهند که میتواند به صورت غیرتهاجمی و به طور مداوم بر سطح قند خون و در جهت کمک به درمان بهتر دیابت نظارت کند.
اگر چنین حسگرهایی با موفقیت توسعه یابد، میتواند کمک بسزایی به بیماران دیابتی کند زیرا بدون نیاز به سوراخ کردن پوست سطح گلوکز خون را اندازه گیری میکند.
همچنین از آنجایی که این حسگرها با ساعتهای هوشمند اپل همگام سازی شده و اطلاعات به دست آمده را به این ساعتها میفرستند، میزان تقاضا برای خرید این محصول اپل نیز بیشتر خواهد شد.