به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، محمدباقر قالیباف در جلسه فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی افزود: امروز شاهد هستیم که قرارگاه خاتم الانبیا در پروژه های بزرگ، فنی و بسیار پیچیده به بهترین شکل ممکن عمل می کند، بنده 30 سال قبل در آغاز راه اندازی قرارگاه خاتم الانبیا به منظور ریل گذاری برای حرکت قرارگاه خاتم الانبیا (ص) در این ابعاد حضور داشتم.
وی ادامه داد: مجموعه بودجه نقد و غیرنقد شهرداری تهران حدود 20 هزار میلیارد تومان است این در حالی است که سرجمع هزینه های جاری شامل حقوق، بودجه جاری و همچنین هزینه نگهداشت شهر تنها 31 درصد بودجه را تشکیل می دهد و 69 درصد بودجه به توسعه زیرساخت ها اختصاص یافته است. در مقابل شاهد هستیم که بودجه دولت از سال 92 تا سال 95 چندین برابر شده و بودجه 104 هزار میلیارد تومانی دولت به 282 هزار میلیارد تومان تا آخر سال 95 افزایش پیدا کرده است اما ببینید که سهم بودجه جاری دولت چقدر است. مگر در این شرایط امکان رشد در کشور وجود دارد؟
قالیباف گفت: معتقدم با اجرای درست مصوبات می توان این روند را در بودجه سال 96 اصلاح کرد البته کاهش بودجه جاری کار بسیار سختی است اما این کار شدنی است همچنانکه در دوره مدیریت من در سازمان های مختلف، این کار صورت گرفته است.
وی افزود: اوج رشد جمعیت ما در سال 1364 است که در آن سال حدود یک میلیون و 850 هزار نفر متولد شدند و از سال 65 این نرخ رشد جمعیت با یک شیب ملایم رو به کاهش است. از این رو ما تا سال 1403، سالانه حدود یک میلیون و 300 هزار تقاضا برای شغل جدید پیش رو داریم و اگر پنج میلیون شغل دیگر ایجاد کنیم، تازه توانسته ایم همین وضعیت فعلی را حفظ کنیم؛ در این شرایط ببینید که اگر نتوانیم پنج میلیون شغل ایجاد کنیم چه بحرانی پیش روی ما خواهد بود.
قالیباف گفت: در حال حاضر ایجاد پنج میلیون شغل به یک ضرورت برای ما تبدیل شده است؛ ما شاهد هستیم هر زمانی که شورای عالی کار تشکیل شده است، هر تصمیمی گرفته اند در نهایت منابع در جای دیگری رفته است. یکی از اشکالات جدی دولت آن است که وقتی بخشنامه ای صورت می گیرد، در پایین شاهد هستیم اتفاق دیگری می افتد.
وی افزود: در سامانه ملی کارانه ما می توانیم شغل را برای افراد ایجاد می کنیم که من با اطمینان می گویم این کار امکان پذیر است و منابع آن را نیز پیش بینی کرده ایم چرا که اگر به درستی قانون را اجرا کنیم منابع آن در همین بودجه هم وجود دارد البته در بخش هایی نیازمند قوانین جدیدی هستیم اما پیش از آن ما باید کار را با همین قوانین مصوب بر زمین مانده آغاز کنیم.
قالیباف گفت: در زمینه مذاهب و قومیت ها معتقدم باید اصول 15 و 19 قانون اساسی مبنای کار ما باشد چرا که در اجرای این دو بند قانون اساسی مقداری خوب عمل نکرده ایم. با شرایط فعلی خاورمیانه اگر نتوانیم با اهل سنت داخل کشور رابطه برادرانه، با محبت و همدلی ایجاد کنیم چطور در سطح کشورهای منطقه می توانیم این رابطه را داشته باشیم؟ البته آنهایی که نگاه تفرقه آمیز دارند با اهل سنت متفاوت هستند.
وی افزود: دولت مردم، هرگز به دنبال این نیست که یک بار اضافی به دوش دولت اضافه کند، مردم نیز باید خودشان با صرفه جویی سهیم باشند و بدانند که با صرفه جویی در مصرف انرژی پیش از هر چیزی خود آنها منفعت می برند چرا که از این بخش می توان 170 میلیارد دلار صرفه جویی کرد. در حالی با شش متر مکعب گاز یک کیلووات – ساعت برق تولید می کنیم که می توانیم این میزان برق را با 3 متر مکعب گاز تولید کنیم؛ حرکت به سمت صرفه جویی روش هایی دارد که آنها را بیان خواهم کرد.
قالیباف گفت: در مقطع انتخابات همه ما یک هدف مشترک داریم و آن است که همه ما مصمم هستیم که این دولت تکرار نشود، چرا که ادامه این دولت به معنای آن است که آرمان های انقلاب و مسائل اقتصادی کشور در خطر است؛ این هدف مشترک من و آقای رئیسی است.* کار 135 ساله ای که قالیباف تنها در طول سه سال انجامش داد!قالیباف در جریان حضورش در جمع فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی به ذکر خاطراتی از زمان حضورش در نیروی انتظامی پرداخت و افزود: در زمان حضور من در نیروی انتظامی سهم بودجه ناجا در دوره بندی از بودجه عمومی کشور 3.2 درصد بود و وقتی که می خواستم از ناجا خداحافظی کنم سهم ما به 3.1 کاهش پیدا کرده بود اما شاهد بودید که چه تحولات عظیمی در نیروی انتظامی رخ داد.
وی ادامه داد: ما پیکان هایی را که باید آنها را هل می دادیم به بهترین خودروها تبدیل کردیم. همچنین در آن زمان محاسبه کرده بودیم که با بودجه عمرانی در اختیار خود برای احداث پاسگاه ها به 135 سال زمان نیاز داریم، اما شاهد بودید که تنها در مدت زمان سه سال، 2800 پاسگاه در آن دوره ساخته شد و نیروهای ناجا نیز جوان شدند و آموزش دیدند.
قالیباف گفت: در نیروی انتظامی گفتیم می خواهیم امنیت را مردمی کنیم؛ آن زمان وقتی مردم دزد را می گرفتند و به کلانتری می بردند، کلانتری دزد را تحویل نمی گرفت بلکه می گفت اول برو کاغذ بخر و این کارها را انجام بده اما تنها 14 ماه بعد از آن شاهد بودید که مردم در خانه خودشان نشستند و با پلیس 110 تماس گرفتند.
قالیباف گفت: زمانی که من می گفتم می خواهم پلیس را به خانه مردم ببرم، در مجلس ششم به من می گفتند آقای قالیباف هر حرفی بزن اما این یک حرف را نزن چون امکان پذیر نیست ولی من در 13 رجب پلیس 110 را افتتاح کردم.
وی افزود: در دولت آقای خاتمی و زمانی که آقای عارف معاون اول بودند، تلاش کردیم تا پلیس 10+ را تشکیل دهیم و کار صدور گذرنامه را که مهم ترین سند اعتباری امنیتی بود به مردم واگذار کنیم. حتما به خاطر دارید که در آن زمان چه صف هایی تشکیل می شد و چه هزینه های هنگفتی برای صدور گذرنامه بر دوش دولت بود اما IT Base کردن در نیروی انتظامی و در درون شهرداری اتفاق افتاد.