جشنواره غذای سالم با 40 نوع غذای سنتی در چهارمحال و بختیاری
جشنواره غذای سالم با پخت 40 نوع غذای سنتی در دبستان شهداء سامان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، چهارمحال و بختیاری، مدیر
کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: در این جشنواره 130 دانش اموز به همراه
والدین خود غذا های محلی از جمله آش کاردی،
آلبالو پلوفگشنیز، کنگر دودی ، قیمه ریزه ، انواع نانهای تنوری محلی و
شیرینی های خانگی کماچ، دلمه سیرابی ، کله گنجشکی تهیه و به نمایش گذاشتند.
بهروز امیدی مصرف غذاهای سالم ، اتکا تولیدات محلی و اصلاح الگوی مصرف ،روش صحیح پخت غذا، معرفی غذای سالم، توجه به آشپزی سنتی و تغذیه سالم را از اهداف این جشنواره اعلام کردند.
به گفته وی در پایان جشنواره غذای سالم شرکت کنندگان از
200 اثر نمایشگاه نقاشی و عکس با موضوع
سلامت دیدن کردند.