همزمان بادومین روز از هفته سلامت همایش نان سالم، جامعه سالم با حضور نانوایان شهر یزد، معاون بهداشتی و مسئولان دانشگاه برگزار شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در این همایش ضمن اشاره به مضرات تهیه نان غیر بهداشتی گفت: استفاده از جوش شیرین و نمک غیراستاندارد در تهیه و طبخ نان، بیماریهای گوارشی و فشار خون را به همراه دارد.
رضا مورکیان با تاکید بر شرایط نگهداری آرد مصرفی نانوایان افزود:آرد مورد استفاده در تهیه نان باید در شرایط محیطی فاقد رطوبت و دسترسی حشرات نگهداری شده و حتما قبل از استفاده باید الک شود.
وی گفت: با همکاری نانوایان و ارائه آموزش های لازم از سوی معاونت بهداشتی و غذا و داروی دانشگاه، می توان بهبود دهنده های مجاز خوراکی را جایگزین افزودنی های غیر استاندارد کرده و نان مرغوب و فاقد آلودگی های بهداشتی به مصرف کننده عرضه کرد.
مورکیان در این همایش با اشاره به اینکه نمک مصرفی روزانه ی مردم یزد دو برابر حد مجاز است از اجرایی شدن برنامه ی سند بهبود کیفیت نان در سال جاری خبر داد و افزود: شاخص ترین برنامه ی اجرایی این سند، کاهش نمک مورد استفاده در طبخ نان است.