وزیر علوم تحقیقات و فناوری
تحقق اقتصاد مقاومتی با تکیهبر دانش داخلی سلولهای بنیادی
وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: اقتصاد مقاومتی با تکیهبر دانش داخلی سلولهای بنیادی محقق میشود
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی ،وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در سال ۹۶ که از سوی مقام معظم رهبری به نام
اقتصاد مقاومتی، تولیدو اشتغال نامگذاری شده است، میخواهیم در عرصه علمی و تولید سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی با استفاده از توان و دانش داخلی، بخش کوچکی از اهداف بزرگ و برحق ایشان در زمینه شعار سال را محقق نماییم.
دکتر محمد فرهادی امروز در اختتامیه دومین کنگره بینالمللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی ، با اشاره به اینکه یکی از برنامههای دولت تدبیر و امید پیشرفت در عرصههای مختلف علمی و بینیازی به دیگر کشورها بوده است، گفت : یکی از اقدامات صورتگرفته و ثمربخش در امر تولید سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی با توان دانشمندان، متخصصان و نخبگان ایرانی بوده است
وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از مجموعههای علمی و دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گامهای ارزندهای در امر خودکفایی ایران در تولید سلولهای بنیادی و بازساختی پزشکی برداشته است و در این رابطه جهاد دانشگاهی خراسان رضوی نقشی کلیدی را ایفا کرده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: نخبگان و دانشمندان توانمند ایرانی حرفهای زیادی در شاخههای مختلف علمی در سطح بینالمللی برای گفتن دارند و این توان و دانش برهیچکس پوشیده نیست و همین افراد در عرصههای مختلف ملی و بینالمللی افتخارات زیادی را رقم زدهاند و بیشک با حمایت مطلوبتر مسئولان مربوطه از آنان، شاهد رشد بهتر و بیشتر در عرصه علم و دانش در زمینههای مختلف همچون تولید سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی خواهیم بود.
فرهادی تاکید کرد: امروز بین علوم حدومرزی نیست هرچندکه در گذشته هم نبوده است اما امروز باید بیش از پیش روی هم آمیختگی علوم کار شود.
وی ادامه داد: یونسکو در اواخر قرن گذشته گزارشی را در زمینه پزشکی منتشر کرده که مراکز پزشکی و بیمارستانهای ما در آینده مراکزی برای تعویض اندامها و بافتهای بدن باشند؛ بنابراین امروز شاهد پیشرفتهای چشمگیری در عرصه درآمیختگی علوم هستیم.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: قرن گذشته قرن ژنتیک نامگذاری شد و قرن 21 که دوران علوم اعصاب، علوم شناختی و زیستی است، شاهد هستیم که ما باید در این علوم، مدلسازی و یافتههایی در حوزههای تشخیصی، شناختی و درمانی داشته باشیم.
فرهادی با بیان اینکه در حوزه دانش عصب شناسی یا نوروساینس 17 قلمرو وجود دارد که لازم است به آنها پرداخته شود، افزود: امروز جهان و ایران پیشرفتهای بسیار خوبی در عرصه سلولهای بنیادی و پزشکی داشته است که مهمترین آن همکاریهای شکلگرفته در این زمینه است تا بتوانیم به کاربردهای آن دست یابیم و درآمد اقتصادی مطلوبی از آن داشته و از طرفی در جهت افزایش سلامت و رفاه مردم از آن بهره گیریم.
وی عنوان کرد: باید مراقبت بود تا در زمینه سلولهای بنیادی انحراف نداشته باشیم و به اسم سلول درمانی استفاده نادرست از ان نشود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه جهاد دانشگاهی خراسان رضوی نقش ویژهای را در امر تولید سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی ایفا کرده است افزود: برگزاری کنگرههای بینالمللی هم کمک شایانی در امر تبادلات علمی در این زمینه میکند.
تحقق اقتصاد مقاومتی با تکیهبر دانش داخلی سلولهای بنیادی
تحقق اقتصاد مقاومتی با تکیهبر دانش داخلی سلولهای بنیادی
تحقق اقتصاد مقاومتی با تکیهبر دانش داخلی سلولهای بنیادی
دانلود