به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، حضور شرکتهای دانش بنیان فعال در زمینه مالی با عنوان فین استارزها، اتفاق جدیدی در نمایشگاه امسال بود.
امیر هامونی مدیر عامل فرابورس در این خصوص گفت: این شرکتها با شتاب دهندهها و صندوقهای جسورانه میتوانند حمایت شوند.
وی ادامه داد: صندوقهای جسورانه میتوانند سرمایه گذاری و سهام عمده این شرکتها را دریافت کنند و به عنوان شرکت استراتژیک وارد این شرکتها بشوند و به این صورت خودشان بزرگ شوند و هم روشهای مالی این شرکتها به انجام برسد.
راه اندازی کدال ۳۶۰ هم یکی از حاشیههای مهم این نمایشگاه برای شفاف سازی اطلاعات بود.
ماهیار مدیر عامل رایان بورس در این باره گفت: کدال ۳۶۰ هدفش توسعه فراگیر و ترویج اطلاع رسانی به همه مخاطبان بازار سرمایه در قالب سرویس هایی مثل گوش به زنگ است و به صورت مستمر از اطلاعات بازار سرمایه مطلع میشوید.
یکی دیگر از اتفاقات مهم بازار سرمایه در این هفته برگزاری نهمین دوره بین المللی بازار سرمایه اسلامی با حضور ۱۸ کشور بود.
فلاح پور مدیر پژوهشهای اسلامی بورس گفت: این دورههای تشکیل شد برای اینکه با کشورهای مختلف بتوانیم تبادل افکار داشته باشیم و از آخرین دستاوردهای علمی و بروز در زمینه ابزارهای مالی استفاده کنیم.
انتشار اوراق مالی اسلامی یکی از اهداف مهم این همایش بود.
محمدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: اوراق مرابحه، صکوک اجاره، اوراق مشارکت، صکوک استصناع و سایر اوراقی که در کشور کار شده است در این جلسه مطرح شد و همچنین در کشورهایی هم که دین رسمی شان اسلامی است ابزارهای مالی اسلامی رواج دارد و مورد استفاده قرار میگیرد.
تالار شیشهای بورس تهران هم هفته گذشته را تحت تاثیر برگزاری نمایشگاه به اتمام رساند.
حاجی کرم کارگزار بورس در این خصوص گفت: سخنرانی رئیس سازمان بورس و تاکید او بر کاهش محدودیتهای معاملاتی و جلوگیری از سفته بازی ما را به رشد بورس امیدوار میکند.
دماسنج بازار سرمایه با ایستادن بر روی رقم ۷۸ هزار و ۶۵۲ واحد در این هفته به کار خود پایان داد.
طبق نظر کارشناسان، بازار بورس در هفتههای اخیر با اقبال سرمایه گذاران روبرو بوده است و فعالان این بازار معتقدند روند رو به رشد این بازار روزهای آینده هم ادامه خواهد داشت.