جشنواره غذای ملل در چارچوب جشنواره فرهنگ ملل از سری برنامه های رویداد مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام ، در دانشگاه فردوسی برگزار شد
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان
رضوی، سومین
جشنواره فرهنگ ملل در چهار بخش علمی بین المللی، کارگاه
در این چارچوب بخش غذای ملل با همکاری دانشجویان خارجی برگزار و در پایان آن رتبه نخست با 82 امتیاز به غذای محلی از بحرین، غذای محلی از تایلند و سالاد روسی از روسیه رسید.
رتبه دوم این جشنواره نیز با 79 امتیاز به غذاهایی از چین، اندونزی، شیلی، تاجیکستان و ژاپن اختصاص یافت.
غذاهای محلی پاکستان، انگلستان و نروژ رتبه سوم این جشنواره را با 74 امتیاز کسب کردند.
جشنواره غذای
ملل در قالب جشنواره فرهنگ ملل به عنوان یکی از برنامه های آن، راهی برای نزدیکی بیشتر
و پیوند ملتها با هدف برقراری تعامل و همکاری بین دانشجویان کشورهای مختلف از سال ۱۳۹۴ به صورت سالانه در دانشگاه فردوسی
مشهد برگزار می شود.