دبیرکل کمیته ملی المپیک ؛
یک بانو پرچمدار کاروان ایران در بازیهای کشورهای اسلامی است
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: با توجه به ویژگیهای رقابتهای کشورهای اسلامی پرچمدار کاروان ایران یکی از بانوان ورزشکار ایرانی است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، شاهرخ شهنازی در نشست خبری گفت: چهارمین دوره رقابتهای ورزشی کشورهای اسلامی به میزبانی باکو از اواسط اردیبهشت آغاز میشود کاروان ورزشی ایران با 280 ورزشکار (31 خانم ، 130 آقا )،مربی، سرپرست، کادر پزشکی و اصحاب رسانه در این رقابتها شرکت می کند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: ورزشکاران ایران در رشتههای کشتی فرنگی و آزاد، زورخانه، بوکس، تنیس، والیبال، ژیمناستیک، کاراته، تیراندازی، وزنه برداری ،ووشو، جودو، شنا، شیرجه، واترپلو، تنیس روی میز، دو و میدانی، تکواندو و دو رشته جودو و دوومیدانی نابینایان در این رقابتها حضور خواهدداشت.
وی افزود :قرار بود کشتی پهلوانی هم جزو رشته های این مسابقات باشد اما به دلیل ناهماهنگی برگزار کنندگان با فدراسیون جهانی این رشته در مسابقات نخواهد بود .
شهنازی ادامه داد: ثبتنام رشتهها صورت گرفته است و بلیت ورزشکاران رشته های مختلف برای اعزام از پیش تهیه شده است و با توجه به تاریخ برگزاری مسابقه هر رشته ورزشکاران سه روز پیش از آغاز رقابت شان اعزام میشوند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: با توجه به تاریخ اعزام ورزشکاران و با توجه به اینکه رژه افتتاحیه 22 اردیبهشت برگزار می شود و با توجه به ویژگیهای رقابتها سه گزینه برای پرچمداری کاروان ایران در نظر گرفته شده است که پس از مطرح شدن در ستاد مسابقات به ریاست سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان نام پرچمدار اعلام خواهد شد.
شهنازی با بیان اینکه هنوز مصوبه ای در ستاد مسابقات برای پاداش مدال آوران درنظر گرفته نشده است افزود: در کمیته در تنگنای مالی هستیم اما قطعا پس از تصویب ستاد برای مدال آوران مسابقات پاداش در نظر گرفته خواهد شد ضمن اینکه حضور هر ورزشکار در دهکده مسابقات 50 دلار هزینه دارد.
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: آذربایجان در پی آن است که با اختلاف زیاد قهرمان رقابتها شود ما هم در ستاد مسابقات تلاش کردیم با تعامل با وزارت ورزش و جوانان رشته هایی را به مسابقات اعزام کنیم که شانس بیشتری در کسب مدال داشته باشند البته باید یاداور شوم انتخاب تیمها و رشته با نظر مستقیم فدراسیون ها بود و برای اعلام نظر نهایی شور و مشورت زیادی در ستاد داشتیم.
شهنازی با اشاره به همزمانی بخش پایانی رقابتها با انتخاب در کشور افزود: با هماهنگیهای بعمل آمده با سفارت ایران در آذربایجان صندوقهای ورزشکاران میتوانند رای خود را در صندوقهای سیار سفارت بیاندازند.
کاروان ورزشی ایران در نخستین دوره رقابتهای کشورهای اسلامی در عربستان با 130 ورزشکار در 13 رشته با 10 مدال طلا ،9 نقره 11 برنز چهارم شد، دومین دوره رقابتها به علت کارشکنی برخی کشورها در ایران برگزار نشد، در سومین دوره در اندونزی ایران با 88 ورزشکار 30 مدال طلا ،17 نقره و 12 برنز در جایگاه دوم ایستاد.