پخت نان سنتی کولیره در مهاباد+گزارش
پخت نان های سنتی از دیرباز در مناطق کردنشین رایج بوده ، نان هایی که اکنون به عنوان بخشی از سوغات این شهرها شناخته میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد، کولیره یک نان
محلی کردی با قدمتی چندصدساله است که در مناطق مختلف کردستان بویژه درشهرستان
مهاباد به دست بانوان پخته می شود.
پخت این نان سنتی که بیشتر در تنورهای سنتی انجام می شود
حالا در دستگاههای صنعتی پخت نان هم صورت می گیرد.
نان سنتی کولیره که طرفداران زیادی هم دارد از لحاظ پزشکی
هم دارای خواص بی شماری است.
پخت نان سنتی کولیره در تمام سال در مناطق کردنشین رایج است
اما با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان بو و عطر این نان خوشمزه بیشتر می شود.
پخت نان سنتی کولیره در مهاباد+گزارش
پخت نان سنتی کولیره در مهاباد+گزارش
پخت نان سنتی کولیره در مهاباد+گزارش
پخت نان سنتی کولیره در مهاباد+گزارش
پخت نان سنتی کولیره در مهاباد+گزارش
پخت نان سنتی کولیره در مهاباد+گزارش
پخت نان سنتی کولیره در مهاباد+گزارش
پخت نان سنتی کولیره در مهاباد+گزارش