سومین جشنواره فرهنگ ملل با حضور سفرای کشورهای عراق، افغانستان و تاجیکستان در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد
دکتر محمد کافی افزود: دانشگاه فردوسی با 68 سال سابقه فعالیت نه تنها به وجود دانشمندان و استادان برجسته و کسب موفقیتهای علمی به خود می بالد بلکه هم اکنون بین المللی شدن نیز افتخاری دیگر برای دانشگاه فردوسی مشهد به شمار می آید.
او گفت: وجود یک دانشگاه بین المللی در شهر مشهد که در سال 2017 به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام انتخاب شده فرصت تعاملات فرهنگی میان جوامع و ملتهای مختلف جهان را بیشتر فراهم می کند.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: سومین جشنواره فرهنگ ملل دانشگاه فردوسی مشهد در بستر فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی رویداد مشهد 2017 برگزار شده است.
سید جواد حسینی افزود: در قالب برنامه های این رویداد 150 برنامه بین المللی با رویکرد فرهنگی اجتماعی تدارک دیده شده که تاکنون 70 برنامه آن اجرا شده و جشنواره ملل هفتاد و یکمین برنامه از این سری برنامه هاست.
او گفت: در این جشنواره فرصتی فراهم شده دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاه فردوسی مشهد به لحاظ علمی ارزشیابی شوند.
افزون بر سفرای کشورهای عراق و افغانستان و تاجیکستان، سرکنسول کشورهای ترکیه، عراق و افغانستان در مشهد، رئیس دفتر نمایندگی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در مشهد، روسای دانشگاههای بغداد و بصره و دبیر دوم سفارتخانه های اندونزی و کره جنوبی هم در این مراسم شرکت داشتند.
هزار و 500 دانشجوی خارجی در دانشگاه فردوسی مشهد مشغول به تحصیل هستند و این دانشگاه رتبه نخست جذب دانشجویان خارجی را در ایران به خود اختصاص داده است.
هم اکنون 6 هزار دانشجوی خارجی در دانشگاههای فردوسی، جامعه المصطفی، علوم پزشکی، آزاد اسلامی و امام رضا(ع) مشهد تحصیل می کنند.