2 هزار و 818 تن ماهی سردابی و گرمابی پارسال در شهرستان سبزوار تولید شد که نسبت به سال قبل از آن 23 درصد افزایش یافته است
کیوان کوشکی افزود: در چهار سال متوالی شهرستان سبزوار با 34 درصد کل تولید آبزیان خراسان رضوی، مقام نخست تولید ماهی را در این استان کسب کرده است.
او گفت: هم اکنون متوسط سرانه مصرف ماهی در سبزوار 8 کیلوگرم است که این میزان در سال 1380 حدود 100 گرم بود.
مسئول شیلات جهاد کشاورزی سبزوار گفت: دسترسی آسان به مراکز تولید و فروش ماهی، برگزاری کلاس های آموزشی پخت آبزیان و آشنایی با فواید مصرف آبزیان، از عوامل افزایش مصرف ماهی در این شهرستان بوده است.
بیشتر گونه های ماهی گرمابی و سردابی در سبزوار شامل آمور، سفید پرورشی، کپور و قزل آلای رنگین کمان است.
سبزوار در فاصله 230 کیلومتری غرب مشهد واقع است.