آغاز برداشت بهار نارنج در فارس
برداشت بهار نارنج از بزرگترین قطب تولیدکننده نارنج در کشور آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر باغبانی جهاد کشاورزی فارس گفت: استان فارس با داشتن
بیش از هزار و 450 هکتار درخت نارنج ،سالانه حدود 15 تن بهار نارنج تولید می کند که
40 درصد آن پس از بسته بندی به کشورهای همسایه صادر می شود.
مجیدرضا پاکاری افزود: برداشت
بهار نارنج هر ساله در فارس از اواخر فروردین آغاز می شود و اواخر اردیبهشت
به پایان می رسد.
وی با اشاره به اینکه بهار نارنج در شهرستان های شیراز، کازرون، جهرم،
فیروزآباد، داراب،فسا و قیروکارزین تولید می شود، افزود: شکوفه های درخت نارنج پس
از برداشت و شستشو به 43 کارگاه عرق گیری سنتی و صنعتی ارسال می شود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی فارس، میزان تولید عرق بهار نارنج را از هر 120 کیلوگرم بهار نارنج 500 لیتر اعلام کرد.
پاکاری افزود: بهار نارنج در پخت شیرینی ، معطر کردن چای و تهیه شربت
بهار نارنج استفاده می شود که عرق آن برای تقویت اعصاب، کاهش سردردهای میگرنی و عصبی
، تقویت معده و برای کنترل تشنج و حمله قلبی بسیار مفید است.