نمایشگاه بورس ، بانک و بیمه با حضور 351 شرکت برگزار می شود
نایب رییس هیئت مدیره سازمان بورس گفت : نمایشگاه بورس ، بانک و بیمه از 26 تا 29 فروردین با عنوان فاینکس 2017 برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی سعیدی در نشست خبری در جمع خبرنگاران گفت: در تمام بخش های مالی کشور، خدمات متنوع و پیچیده ای ارایه می شود که نیاز است دریافت کنندگان اطلاعات مرتبط را کسب کنند ودهمین نمایشگاه بانک، بورس و بیمه به منظور توسعه استفاده از خدمات مالی برگزار می شود.
معاون سازمان بورس افزود: دانش مالی توسعه نیافته در دنیا یکی از عوامل بحران اقتصادی دنیا بود چراکه اطلاعات مالی مردم بسیار بالا نیست؛ بنابراین در سطوح مختلف نیاز است که همه مجموعه ای از اطلاعات مالی را داشته باشد.
وی ادامه داد: خدمات مالی روز به روز در حال گسترش است و بایدآموزش داد تا از طریق افزایش اطلاعات مالی، رفاه خانوارها افزایش یابد.
به گفته سعیدی، ریسک پذیری و آشنایی با اطلاعات مالی ، افراد را وارد این بازار می کند؛ بنابراین سازمان بورس خود را مکلف به آموزش و ارتقای سطح اطلاعات می داند.
وی افزود: دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه از 26 فروردین امسال در تهران برگزار می شود که 351 شرکت کننده خواهد داشت و شامل ارکان بازار سرمایه، تامین سرمایه ها، کارگزاران، بانکها و موسسات مالی، بیمه، صرافی ها هستند.
سعیدی گفت: در این میان ارکان بازار سرمایه، کارگزاران، شرکتهای سرمایه گذاری و مشاوران سرمایه گذاری بیشترین مشارکت را دارند.
وی افزود : امسال پنجاهمین سال تاسیس بورس است و جشن پنجاه سالگی بازار سهام را می خواهیم برگزار کنیم.
نایب رئیس سازمان بورس گفت : از30 کشور خارجی در این نمایشگاه حضور دارند؛ اما نیاز است که این نمایشگاه بیشتر در سطح بین المللی شناخته شود و گروههای مختلف در تلاشند در سطوح گسترده حضور یابند.
وی گفت : کارگزاری هایی موفق هستند که در اقصی نقاط کشور فعال هستند و اگر یک کارگزاری فقط با تعداد معدودی از افراد کار کند، ریسک بالایی محسوب می شود و امروز سطح کارگزاری ها با استفاده بیشتر عموم مردم سنجیده می شود.
سعیدی افزود : 92 درصد مردم از خدمات بانکی استقاده می کنند در حالی که کشورهای اطراف که درجه آزادی بیشتری دارند، درصد کمتری را در این رابطه به ثبت رسانده اند؛ در مقابل، خارج از تهران دانش مالی مردم بسیار اندک است و باید در شهرستان ها اطلاعات مالی را بالا برد.
سعیدی گفت: به دلیل همین دانش اندک مالی، در شهرستانها برخی مردم در دام موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز گرفتار می شوند. این در حالی است که اگر دانش مالی ارتقاء یابد چنین حرکتی کمتر رخ می دهد؛ پس سازمان بورس خود را متولی افزایش سطح دانش می داند و تلاش می کند که عموم مردم از طریق صندوق های سرمایه گذاری حضور یابند و از سبدگردانها استفاده کنند.
سعیدی گفت : در بخش تامین مالی وظیفه بازار سرمایه ارایه سرمایه است و در راکدترین شرایط بازار و بورس، هنوز هم هستند شرکتهایی که سود خوبی دارند و اکنون هم در شرایط فعلی اقتصاد، بسیاری از شرکتهای جدید تازه پذیرش شده در بورس و فرابورس سود خوبی می دهند.
وی افزود: بخشی از رکود سرمایه گذاری به خاطر مد سرمایه گذاری است به این معنا که اوایل دهه سیمان مد سرمایه گذاری، صنعت سیمان بود؛ بعدها صنعت ساختمان به این درد مبتلا شد؛ این روند نوعی توده واری در سرمایه گذاری است و به همین دلیل باید مدیران با زمینه های جدید سرمایه گذاری برای منابع ملی تصمیم بگیرند.
سعیدی گفت: در برخی از صنایع سنتی، جذب سرمایه گذار خارجی آسان نیست ولی در حوزه فناوری برتر یا هایتک، سرمایه گذاران صف کشیده اند؛ لذا سرمایه گذاری باید به این سمت سوق یابد و کافی است که فضا را مثبت کنیم.
معاون نظارت بر نهادهای مالی بورس گفت: سازمان بورس نمایشگاه بورس، بانک و بیمه را در فضایی مناسب برگزار می کند تا همه نهادهای شرکت کننده از حداقل فضا استفاده کنند و بازدیدکننده ها نیز به راحتی تمام غرفه ها را بازدید کنند.
وی ادامه داد: کل متراژ نمایشگاه تا الان 14 هزار و 156 مترمربع با 351 شرکت کننده است.
سعیدی افزود: ارائه دهندگان خدمات مالی و اعتبارسنجی با 142 شرکت بیشترین میزان مشارکت و شرکت های سرمایه گذاری و خدمات مالی با 38 شرکت حضور دارند.
وی ادامه داد : در این نمایشگاه 16 کارگزاری، 10 بانک و مؤسسه اعتباری و 15 شرکت بیمه ای و خدمات بیمه ای هم حضور دارند.
نائب رئیس هیئت مدیره سازمان بورس اظهار داشت: در این نمایشگاه برنامه هایی چون رونمایی از تمبر یادبود دهمین نمایشگاه، رونمایی از سامانه جدید تالار مجازی، امضای تفاهم نامه، تجلیل از پیشکسوتان بازار سرمایه، تقدیر از فعال ترین نهادهای مالی و شفاف ترین ناشران بورس، نشست های تخصصی و تریبون آزاد اندیشی و پنل های تخصصی، رونمایی کتاب تاریخچه بورس و نشست های تخصصی بازار سرمایه اجرا می شود.