پارسال در مرغداری های استان شش میلیون و 893 هزار قطعه جوجه ریزی و 13 هزار و 750 تُن گوشت مرغ تولید شد
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان شمالی مدیر امور طیور، زنبور عسل وکرم ابریشم استان گفت: جوجه ریزی در سال 95 در مقایسه با سال قبل از آن، 20 درصد و تولید گوشت سفید نیز 15 درصد افزایش یافت. حسین رضا زاده افزود: پارسال در مرغداری های استان شش میلیون و 893 هزار قطعه جوجه ریزی و 13 هزار و 750 تُن گوشت مرغ تولید شد. وی گفت: 87 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت تولید دو میلیون و 879 قطعه در دوره، سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت شش هزار و 500قطعه در دوره و سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت 130تن گوشت در سال، فعال است. رضا زاده، سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی را 19 و نیم کیلوگرم اعلام کرد.