معاون اول رئیس جمهور گفت: رویکرد اصلی اقتصاد مقاومتی مردمی کردن اقتصاد و میداندار شدن بخش خصوصی در اقتصاد کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان اسحاق جهانگیری عصر امروز در مراسم افتتاح کارخانه فولاد روهینا جنوب خوزستان در دزفول با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی گفت : یکی از اولویت های کشور و تاکیدات مقام معظم رهبری مسئله اقتصاد است و ما با چالشهای مختلفی با مسئله اقتصاد روبرو هستیم.
وی در ادامه اقتصاد مقاومتی را مهمترین عامل برای نجات اقتصاد کشور عنوان و خاطرنشان کرد: مهمترین سیاستی که قادر است کشور را با سربلندی از چالشهای پیش رو در عرصه اقتصادی عبور دهد اقتصاد مقاومتی است.
معاون اول رئیس جمهور افزود: نباید تصور شود که این سیاستها با سایر سیاستهای اقتصادی متفاوت است آنچه این سیاستها را از سایر برنامه ها متمایز می کند اتفاق نظری است که اقتصاددانان و مسئولان درباره اجرای آن دارند.
جهانگیری به شاخص بودن بخش خصوصی در اقتصاد مقاومتی اشاره و تصریح کرد: رویکرد اصلی اقتصاد مقاومتی مردمی کردن اقتصاد و میداندار شدن بخش خصوصی در اقتصاد کشور است.
وی ادامه داد: عملکرد اقتصاد مقاومتی دولت در سال 95 را بسیار درخشانبود به طوری که در بخشهای مختلف از جمله بخش کشاورزی دستاوردهای بزرگی در سال 95 حاصل شد که مهمترین آن خودکفایی در تولید گندم بود و ما امروز به مدد اقدامات صورت گرفته بالغ بر 3 میلیون تن گندم مازاد برای صادرات داریم.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در نوروز امسال در خصوص تحقق اصل 44 قانون اساسی، بر لزوم حمایت همه قوا از سرمایهگذاری بخش خصوصی تاکید کرد و افزود: شاه بیت سیاستهای اصل44 این است که بخش خصوصی باید میداندار اصلی اقتصاد باشد و هیچ کس نباید در مسیر رشد بخش خصوصی اخلال کند چرا که این موضوع بمعنای کشور دوستی و نظام دوستی است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این مراسم از افزوده شدن بیش از 50 میلیون تن به ظرفیت زنجیره فولاد کشور در سه سال گذشته خبر داد و گفت: برنامه جدی دولت این است که از بخش خصوصی حمایت و موانع را برای فعالیت بخش خصوصی برطرف کند.
محمدرضا نعمتزاده افزود: مصمم هستیم با تمام توان مسائل پیش روی بخش خصوصی را از میان برداریم.
وی گفت: در 3 سال اخیر بیش از 50 میلیون تن به ظرفیت زنجیره فولاد اضافه شد و امیدوارم صادرات مواد خام به حداقل ممکن کاهش یابد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: سالانه بیش از 600 هزار تن میلگرد وارد کشور میشد که با بهرهبرداری از این طرح امکان توسعه صادرات و کاهش واردات در زمینه محصولات فولادی فراهم میشود.