با اجرای 'طرح نوروزی تشدید نظارت بر فراورده های خام دامی'، 4مرکز تهیه و توزیع فراورده های خام دامی متخلف خراسان رضوی پلمب شد
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره
نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: از 28
دکتر جعفر عطارباشی افزود: در هفته نخست اجرای طرح نوروزی، هزار و 400 تن گوشت قرمز و 3هزار و 850 تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شده است.
اوتاکید کرد: با هدف ارائه خدمات بهداشتی مناسب و تامین امنیت غذایی زائران و مجاوران ،همه کشتارگاههای دام و طیور در ایام تعطیلات نوروزی فعال است و محصولات این مراکز با نظارت کارشناسان دامپزشکی وارد چرخه مصرف می شود.
اجرای طرح تشدید نظارت بر فراورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی تا 15 فروردین ادامه دارد