در نقاط مختلف جهان برخی از افراد از گران ترین غذاها استفاده می کنند.غذاهایی که ورقه های طلا قیمت آنها را چند صد برابر کرده است.
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما، شاید آشنایی با گران ترین و عجیب ترین غذاهای در مناطق مختلف برای شما هم جالب باشد.
پیتزای 46 میلیون تومانی
این پیتزا که قطر آن 20سانتیمتر است و طی سه روز تهیه شده است. در ساخت این پیتزا از نمک صورتی استرالیا و آرد ارگانیک و 4نوع خاویار ، میگو، مورزالا بوفالو استفاده شده است.
دسر 95 میلیون تومانی
در تهیه این دسر از خامه و قارچ مخصوصی به نام «La Madeline» به همراه 14 نوع شکلات از آفریقا وآمریکای جنوبی استفاده می شود و در پایان با 5 گرم طلای 24 عیار پوشانده می شود. اهدا بازوبند الماس به مشتریان و تزیین دسر با طلا و قاشق 53میلیون تومانی هم از دورچین های این دسر است .
شکلات تخته ای 5 میلیون و 200 هزار تومان
این شکلات در بعضی از جواهر فروشی های انگلستان به فروش می رسد و روکش آن کاملا از طلا ساخته شده است.
املت 3 میلیون و800 هزار تومانی
در پخت این املت از موادی چون 6 عدد تخم مرغ، گوشت خرچنگ و خاویار استفاده شده است که با کاهش میزان خاویار ، قیمتی معادل 380 تومان به این املت تعلق می گیرد.
کاپ کیک ، 3 میلیون و 600 هزار تومانی
مغازه ای در دوبی این کاپ کیک را به مشتریانش عرضه می کند. بخش زیادی از این کاپ کیک را طلای خوراکی تشکیل داده است.
هات داگ642 هزار تومانی
پنیر دودی و هات داگ «bratwurst»، گوشت گاو واگویا، جگر چرب، قارچ های دنبلان و خاویار از مواد این هات داگ است .
رامِن 684 هزار تومانی
این غذای سنتی ژاپن با گوشت گاو واگویا و قارچ دنبلان به همراه رگه های طلا تهیه می شود.
همبرگر 19میلیون تومانی
این همبرگر که فلار نام دارد با گوشت گاو ژاپنی «Wagyu»، جگر چرب و ترکیبی از چربی گوشت اردک و کره نیز و قارچ دنبلان درست می شود .
سوشی 7 میلیون و 500هزار تومانی
ماهی سالمون نروژی ، جگر چرب با ورقه های طلای 24 عیار در رول آن ، از مواد این سوشی است . جالب است بدانید روی رولها ، الماس های 20 قیراتی آفریقایی و یک مروارید به چشم می خورد.
تاکوی 95 میلیون تومانی
گوشت گاو ژاپنی، خاویار، ورقه های طلا، تکه های خرچنگ، قارچ دنبلان و پنیرمواد اولیه این غذاست که همراه نوعی قهوه خاص به عنوان دسر سرو می شود .