دانشمندان اخترشناس روز سه شنبه برای نخستین بار از کشف دستکم دو سیاره در مدار یک ستاره دوتایی خبر دادند که این کشف، بر احتمال حیات در دیگر سیارات و ستاره ها می افزاید.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، ستاره های دوتایی به ستاره هایی گفته می شود که به طور همزمان روی یک مدار می چرخند و تحت گرانش یکدیگر قرار دارند.
اخترشناسان تاکنون در این مورد اطمینان نداشتند که وقتی دو ستاره حول یک مرکز ثقل می چرخند، این احتمال وجود دارد که تعداد زیادی سیاره هم به طور همزمان در اطراف آنها گردش کنند.
اما محققان ستاره شناس دانشگاه سان دیگو موفق شدند دو یا سه سیاره را در اطراف ستاره دوتایی کپلر چهل و هفت Kepler-47 کشف کنند. کپلر چهل و هفت ستاره ای در ابعاد خورشید در منظومه شمسی است و با ستاره دیگری سه برابر کوچکتر از خود حول یک مدار گردش می کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، علاوه بر این کشفیات، دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که دورترین سیاره های کشف شده در اطراف این ستاره دوتایی، در منطقه ای از منظومه شمسی قرار دارند که در آن حیات وجود دارد یعنی محل آن نه چندان نزدیک و نه چندان دور به ستاره هاست و درجه حرارت به اندازه ای است که حیات می تواند در آن وجود داشته باشد.
دانشمندان می گویند نیمی از ستارگانی که در آسمان مشاهده می کنیم ستاره های دوتایی هستند و این موضوع که بتوان سیاره هایی در مناطق دارای حیات آنها یافت کرد به معنای آن است که به طور بالقوه، مناطق بیشماری وجود دارد که می توان حیات فرازمینی را در آنها پیدا کرد.