در شهرستان سرباز
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
با هدف آشنایی نسل جوان با غذاهای بومی محلی، خواص و مراحل طبخ برخی از غذاهای سنتی ، جشنواره غذاهای بومی و محلی در محل دانشگاه پیام نور راسک برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان، این جشنواره ویژه دانش آموزان و دانشجویان دختر این شهرستان سرباز است .
رئیس دانشگاه پیام نور راسک گفت: غذاهای بومی محلی در هر منطقه ای از جهان به عنوان یک ارزش و فرهنگ برای آن جامعه محسوب میشود.
محمود محمدی هدف از برگزاری این جشنواره را شناخت اهمیت شیوه های صحیح پخت، معرفی غذاهای سنتی و محلی، آشنایی با انواع غذاهای محلی، و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پرانرژی، سالم و سنتی و پرهیز از غذاهای آماده و مضر، آگاهی دادن به مردم در خصوص روش های تغذیه سالم و ایجاد نشاط در بین دختران دانشجو عنوان کرد.
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان
جشنواره غذاهای بومی و محلی دانش آموزان و دانشجویان