رئیس اسبق صدا و سیما و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار خاطره ای از مرحوم احمدعزیزی شاعر انقلاب در صفحه اینستاگرام خود نوشت: هر گلی بوی خود را دارد، گلها مزاحم هم نیستند،ایکاش همه فعالان سیاسی در جبهه انقلاب هم همینطور بودند.
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛ عزت الله ضرغامی در صفحه خود نوشته است : اوایل دهه ۸۰ ،برای افتتاح یکی از دفاتر سازمان به یکی از شهرستان ها رفته بودم . قبل از سخنرانی من، مرحوم آقاسی اجرای حماسی و بسیار پر شوری داشت و مثل همیشه تحسین مکرر حضار همراهش بود. فکر کردم موقع سخنرانی من است. اما مجری آمد و اعلام کرد که آقای احمد عزیزی هم برنامه دارند. ایشان پشت تریبون رفت و به آرامی و آهستگی شروع به قرائت سروده ی خود کرد. قدری در سالن سر و صدا بود و در ابتدا صدای مرحوم عزیزی شنیده نمی شد.کلاً فضا سرد شده بود!با خودم گفتم ، بعد از گرد و خاکی که آقاسی به پا کرد! شاید انتخاب احمد عزیزی آرام، تصمیم درستی نبود و به نوعی بد سلیقگی محسوب می شد. اما به سرعت این ذهنیت عوض شد. چون اشعار زیبا و پرمعنی با اجرای فوق العاده عاطفی و حسی او حضار را متحول کرد. دائما از گوشه و کنار صدای احسنت بلند میشد و هر چه جلوتر می رفتیم ،مجلس بیشتر متحول می شد. چند بار هیجان زده شدم و به او آفرین گفتم . قضاوت و احساس اولیه ام کاملاً اشتباه بود. کمی صبر و حوصله می خواست تا عادلانه داوری شود.
جالب تر از همه، رفاقت و رفتار بسیار شیرین این دو شاعر با هم بود.به ویژه تشویق های مکرری که نسبت به هم می کردند.
هر گلی بوی خود را دارد. گل ها مزاحم هم نیستند .ای کاش همه فعالان سیاسی در جبهه انقلاب هم همینطور بودند.با کمی خوش بینی، وسعت نظر و صبر و حوصله می توان از کنار هم بودن لذت برد.برای آنان فاتحه بخوانیم،منظورم آن دو شاعر بزرگ است. نه فعالان سیاسی!
احمد عزیزی در سال ۱۳۳۷ در سر پل ذهاب استان کرمانشاه به دنیا آمد. وی در کودکی با عشایر سیاه چادرنشین حشر و نشر داشت و قبل از رفتن به دبستان، خواندن و نوشتن را بدون داشتن معلم و تنها از روی کنجکاوی و دقت از نوشتههای روی تابلوها و اسامی خیابانها بخوبی فرا گرفت. وی با آغاز جنگ تحمیلی به همراه خانواده به تهران آمد و سپس برای مدتی ساکن شهرستان نور شد، سپس در تهران اقامت گزید و به همکاری با روزنامه جمهوری اسلامی پرداخت.
عزیزی آثار شعر و نثر ادبی متعددی دارد و اشعارش با عرفان اسلامی
آمیختگی دارد و تمجید از اهل بیت (ع) در بیشتر آثارش موج میزند. وی اواخر
سال ۱۳۸۶ به علت بیماری در بیمارستان بستری شد و چند سال در کما بود تا اینکه
19 اسفند دعوت حق را لبیک گفت. برخی از آثار وی :
تیتراژ سریال عطر گل یاس شعری از این مرحوم
است که جمال الدین منبری آن را خواننده است .