مداخلات غیررسمی در طب سنتی زیاد است و نظارتها نیز به صورت کامل انجام نمی شود.
دکتر مهدی یوسفی افزود: آموزه های دینی در موضوع سلامت هم فرصت و هم تهدید هستند و اگر از این آموزه ها به درستی استفاده شود در احیاء متافیزیک و توجه به معنویت ارزشمند می شود و اگر ورود به این موضوع به درستی انجام نشود راه را برای سوء استفاده از آیات و روایات فراهم می کند که هرکس با هر سطح از معلومات در امر سلامت دخالت می کند.
او گفت: جوهر کلام همایش نظام سلامت در اسلام دانشهای تجربی نیست بلکه علوم دینی است و در مجموع 84 مقاله با محورهای همایش به دبیرخانه آن ارائه شده است.
مسئول اجرایی همایش نظام سلامت در اسلام نیز گفت: برخی افراد با نام اسلام وارد موضوع مهم سلامت و درمان می شوند که پشتوانه توصیه های آنها مبنای علمی و قانونی ندارد.
دکتر جلیل توکلی افشاری افزود: همایش نظام سلامت با نگاه آموزه های دین نسبت به این موضوع برگزار می شود و دانشکده طب سنتی و مکمل مشهد، دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی، دانشکده طب سنتی و مکمل، دانشگاه امام صادق(ع)، جامعة المصطفی العالمیة و بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با این همایش همکاری می کنند.
همایش نظام سلامت در اسلام با تاکید بر آموزه های دینی روزهای 30 و 31 فروردین ماه سال آینده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.