همایش " بایدها و نباید ها در تغذیه روزمره"در دانشگاه فناوری های نوین سبزوار برگزارشد.
به گزارش خبرنگارخراسان رضوی،خبرگزاری صدا و سیما،دکتر هاشمیان
مشاور ارشد صنایع غذایی و مدرس دانشگاه، در این همایش بر
او افزود: باید در رژیم غذایی دانشجویان ازهمه گروه های غذایی از جمله کربوهیدرات ها چربی ها و پروتین ها ، سبزیجات و میوه ها برای تامین ویتامین ها و املاح بدن استفاده شود.
او گفت: در سیاست های صندوق رفاه و وزارت علوم بایدبه تغذیه دانشجویی اهمیت داده شود زیرا دانشجویان به عنوان آینده سازان این کشور نیاز به تغذیه سالم و تندستی و سلامت جسمی و روحی دارند.
مهندس زمانی نژاد، عضو کمیته تخصصی تغذیه صندوق رفاه دانشجویی کشور نیز در این همایش با بیان اینکه دانشجویان عمدتا در سنین 18 تا 22 سال قرار دارند و نیاز به مواد غذایی سالم دارند گفت: استفاده از مواد غذایی سالم و ارگانیک، شیر و میوه و استفاده از غلات و حبوبات و همچنین دانه های روغنی باید در برنامه غذایی روزانه و هفتگی دانشجویان قرار گیرد.
اوبه مضرات غذاهای آماده و فست فودها گفت: این غذاها در آینده باعث اضافه وزن و مشکلات گوارشی برای دانشجویان می شود.
در این جشنواره دانشجویان دانشگاه در یازده گروه 3 نفری با یکدیگر به رقابت پرداختند.
معیارهای داوری این جشنواره مسابقه دانشجویی شامل، رعایت ارزش غذایی، بهداشت غذایی، طعم و مزه و تزیین غذا بود که در پایان از گروه های اول تا سوم با اهداء جوایزی تقدیر شد.