به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خبری امروز افزود: ببینید قوه قضاییه در سال های اخیر با چه افراد و چه نوع فسادهایی برخورد کرده است. دستگاه قضا با انواع مفاسد اقتصادی مانند اختلاس ، ارتشاء، کلاهبرداری، شرکت های صوری و دروغین بدون هیچ حریم خاصی و با افرادی که صاحب قدرت و ثروت بودند با قدرت برخورد کرده است.
وی گفت:در این راه قوه قضاییه با هجمه های سنگینی از شبکه های معاند گرفته تا از جانب افراد داخلی مواجه شده است و پرونده هایی از مفسدین سیاسی، اقتصادی و امنیتی و پرونده های اخیر از بانک سرمایه ، بدهکاران بزرگ بانکی و یا کسانی که با ترفندهای خاص و با بزک کردن اقدام به کلاهبرداری کرده اند از اقداماتی بوده که قوه قضاییه با آنها برخورد کرده است.
وی با اشاره به فشارهای سنگینی که از جهت این پرونده ها به قوه قضاییه وارد شده است افزود: با این همه ما بر اساس سوگندی که یاد کرده ایم و تعهدی که به مردم و نظام داریم مطمئنا تحت تاثیر فشارها و جو سازی ها قرار نخواهیم گرفت.
سخنگوی قوه قضاییه درباره وضع پرونده حامی مالی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: نوع اتهام این فرد قابل گفتن نیست اما پرونده وی درحال تحقیقات دادسرا و قرار نهایی هم صادر نشده است.
وی همچنین درباره اظهارات بابک زنجانی افزود: بابک زنجانی در اظهاراتی اعلام کرده است که خودش و شرکایش اقدام به ارائه تضمین هایی به بانک مرکزی، شرکت نفت و دستگاه قضایی کنند اما این بخشها کوتاهی کرده اند، که چنین چیزی به هیچ وجه درست نیست.
وی گفت: تاکنون چه خود آقای زنجانی یا شرکایش در خارج از کشور برای مثال شماره حسابهایی یا اقداماتی که کرده اند تا تتمه بدهی شان را به شرکت نفت برگردانند هیچ یک از این اقدامات محقق نشده است و در مقابل هیچ کوتاهی از جانب بانک مرکزی ، وزارت نفت یا دستگاه دیگر رخ نداده است و بارها هم به زنجانی و شرکایش هم اعلام شده چقدر بدهکارند اما هیچ اقدامی نکرده اند.
محسنی اژه ای افزود: همه زمینه ها برای دریافت بدهی بابک زنجانی مهیاست و اگر وی بدهی هایش را پرداخت کند از تخفیف های قانونی برخوردار خواهد شد البته این تخفیفات قانونی هم حتما الزام به یک مورد و حکم اعدام نیست و می تواند همانطور که در سطور پایانی رای دیوان عالی کشور آمده است از آن ماده قانونی استفاده کند و هم امتیازات دیگر قانونی بهره ببرد.
وی در پاسخ سوال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه آیا خبر بازداشت یک نفر از اعضای تیم هسته ای به اتهام جاسوسی درست است گفت: فردی موسوم به د- آ در این رابطه مدتی تحت تعقیب بود برایش قرار صادر و به دادگاه ارجاع شده است و باید منتظر ماند تا نتیجه دادگاه مشخص شود.
سخنگوی قوه قضاییه درباره سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا سازمان بازرسی کل کشور به موضوع هزینه بسیار زیاد تشریفات سفر رئیس جمهوری به استان البرز ورود کرده است یا خیر افزود: تا جایی که اطلاع دارم سازمان بازرسی کل کشور به این موضوع ورود نکرده است و من هم این خبر را در سایتها خواندم که یک مسئول استانی گفته که در سفر رئیس جمهوری به استان البرز 500 میلیون تومان هزینه شده است.
10000 میلیارد تومان از پول سپرده گذاران مؤسسه ثامن برگردانده شده است
سخنگوی قوه قضائیه گفت: 10000 میلیارد تومان از پول سپرده گذاران مؤسسه قرض الحسنه ثامن به آنها بازگردانده شده است.
غلامحسین محسنی اژه ای در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه وضع مؤسسه قرض الحسنه ثامن به کجا رسیده است؟ افزود: مسئولیت مؤسسه قرض الحسنه ثامن به بانک مرکزی داده شده و هیئت تصویبی با نظارت دادسرای تهران تشکیل و تکلیف بیش از 99 درصد سپرده گذاران روشن شده و تنها یک درصد از آنان هنوز بلاتکلیف هستند.
وی ادامه داد: حدود 13 هزار میلیارد تومان معوقه و سپرده سپرده گذاران مؤسسه ثامن برآورد شده بود که از این میزان 10000 میلیارد تومان آن به سپرده گذاران برگردانده شد و حدود 3000 میلیارد تومان باقی مانده است.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: بنابراین برنامه ریزی هایی صورت گرفته تا باقیمانده پول سپرده گذاران که همان یک درصد باقیمانده است به آنان پرداخت شود.
محسنی اژه ای با اشاره به مشکلات پرونده های سپرده گذاری شهروندان ادامه داد: یکی از مشکلاتی که ما در این پرونده ها به آن برخورد می کنیم کارشناسی اموال، اختلافات و رکود بازار است.
وی افزود: رکود بازار باعث می شود تا اموال دیرتر فروخته شود و افراد به پول خود دیرتر برسند و امیدواریم دولت با تلاش خود رکود بازار را در جامعه ازبین ببرد.
حکم بابک زنجانی تعلیق نشده است
سخنگوی قوه قضائیه گفت: حکم بابک زنجانی تعلیق نشده است و این حکم هم اکنون درحال اجراست.
محسنی اژه ای در صدونهمین جلسه سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سؤالی در زمینه تعلیق حکم اعدام بابک زنجانی افزود: همه تلاش ها صورت می گیرد تا آن مقدار از باقیمانده وجه متعلق به شرکت نفت برگردانده شود.
وی افزود: بخشی از اموال در داخل و خارج شناسایی شده که متهم به وزارت نفت اختیار تام و وکالت داده است تا با نظارت دادستانی یا تملک صورت گیرد و یا به فروش برسد.
اژه ای افزود: اموال متهم درحال کارشناسی است و خیلی از مواقع نیاز به حضور وی است تا کارشناسی صورت گیرد که این امر نیاز به حضور ایشان دارد.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: در بخش دیگری از این پرونده حکم دو متهم دیگر نیز که محکوم به اعدام شده بودند، در دیوان نقض شده است و در ادامه رسیدگی چه بسا به حضور این افراد نیز نیاز باشد.
محسنی اژه ای افزود: همچنین فرد دیگری در این پرونده که خارج از کشور بود و با تلاش دستگاه قضایی و نیروی انتظامی به کشور بازگردانده شد می تواند موضوع تحقیق باشد که به احتمال قوی هم نیاز می شود.
وی گفت: در سایر پرونده ها نیز به همین شکل است اگر نیاز باشد بخشی از حکم اجرا می شود و بخشی هم هر زمان که رسیدگی خاتمه یافت اگر لازم بود اجرا می شود.
سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد: در پرونده اختلاس 3 هزار میلیاردی نیز بخشی از این پرونده در جریان است و احکام آن هنوز درحال اجراست.
قرار صدور بازداشت موقت برعهده قاضی پرونده است
سخنگوی قوه قضائیه گفت: صدور بازداشت موقت متهمان برعهده قاضی پرونده است.
حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در ادامه نشست خبری در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه یکی از افراد دولت احمدی نژاد در بازداشت بسر می برده و به تازگی آزاده شده است افزود: افرادی که تحت تعقیب قرار می گیرند و الزام به بازداشت موقت هستند با رأی و نظر پرونده بازداشت می شوند که در قانون جدید این موارد کمتر شده و قاضی خود می تواند بازداشت موقت را بنابر صلاحدید خود صادر کند.
وی ادامه داد: بازداشت موقت بر این اساس صورت می گیرد که قاضی بیم احصاء آثار جرم و یا متواری شدن متهم را دارد بنابراین بازداشت موقت را صادر می کند.
محسنی اژه ای گفت: گاهی اوقات قرار وثیقه صادر می شود ولی شخص به دلیل سنگینی قرار وثیقه نمی تواند آن را تأمین کند به همین منظور در بازداشت بسر می برد.
سخنگوی قوه قضائیه افزود: بنابراین کسانی که با قرار وثیقه بالا بازداشت هستند در برخی موارد قرار وثیقه آنان تخفیف داده می شود و با تأمین قرار آزاد می شوند تا زمان رسیدگی پرونده آنان انجام شود.
گزارشی درباره حقوق 300 نفر از کارکنان شهرداری به سازمان بازرسی نرسیده است
سخنگوی قوه قضائیه گفت: گزارشی درخصوص حقوق 300 نفر از کارکنان شهرداری که بالغ بر 11 میلیون تومان دریافت می کردند به سازمان بازرسی ارسال نشده است .
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای در ادامه نشست خبری در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا گزارشی به سازمان بازرسی برای 300 نفر از کارکنان شهرداری که حقوق بالای 11 میلیون تومان دریافت می کنند رسیده است افزود: بازرسی کل کشور به صورت روتین و طبق برنامه ریزی در طول سال مشخص می کند از تمام دستگاههای اجرایی و از همه دستگاههایی که صلاحیت بازرسی آنها را دارد ، بازرسی کند .
وی گفت :گزارش هایی که تهیه می شود دو گونه است ، یک وقت تخلف را احراز می کند و یک وقت تخلف را به مسئولان آن دستگاه ارسال می کند، اگر موضوعی اثبات شد و جرم بحساب آید به دستگاه قضا معرفی می شود ولی اگر دستگاه قضا آن را جرم نداند در واقع یک امر روتین است .
محسنی اژه ای ادامه داد: در مورد اینکه آیا موضوعی درخصوص حقوق 300 نفر از کارکنان شهرداری مبنی بر اینکه دریافتیشان بالغ بر11 میلیون تومان است هنوز گزارشی به سازمان بازرسی کشور ارسال شده است ، من اطلاعی ندارم .
نظام سلطه گر آمریکا، قابل اعتماد نیست
سخنگوی قوه قضائیه گفت: همه ما می دانیم سران نظام سلطه گر و طاغوتی آمریکا قابل اعتماد نیستند .
حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در ادامه نشست خبری در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر مطلب یک نویسنده برای آمریکا افزود: همانطور که همه ما می دانیم سران این نظام سلطه گر و طاغوتی قابل اعتماد نیستند و به هر تقدیر باید کسانی که قصد ارتباط و برقراری با این شیطان بزرگ را دارند بدانند که این شیطان قابل اعتماد نیست .
وی اضافه کرد: اما در پاسخ به سوال شما مبنی بر اینکه آیا این نویسنده تحت پیگیرد قضایی قرار دارد یا نه این موضوع امنیتی است و مراجع امنیتی باید پاسخگو باشند .
ای کاش دولت درباره خوزستان زودتر اقدام می کرد
سخنگوی دستگاه قضا گفت: دولت در هفته های اخیر برای حل مشکلات خوزستان تلاش ویژه ای کرد و ای کاش زودتر اقدام می شد و این وقایع در استان خوزستان روی نمی داد.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در ادامه نشست خبری با اشاره به آغاز هفته منابع طبیعی افزود: رهبر انقلاب همیشه درباره محیط زیست و حفاظت از منابع طبیعی تأکید داشته اند که همه ما و بخصوص مسئولین باید به محیط زیست حساس باشیم و برای تکثیر اشجار، جلوگیری از تخریب منابع طبیعی و محیط زیست برنامه ریزی کنیم.
وی با اشاره به تلاش دولت در هفته های اخیر برای حل مشکل زیست محیطی خوزستان گفت: دولت در هفته های اخیر برای حل مشکلات خوزستان تلاش ویژه ای کرد و ای کاش زودتر اقدام می شد و این وقایع در استان خوزستان روی نمی داد.
سخنگوی دستگاه قضا تأکید کرد: توقع مردم این است که دولت درباره محیط زیست کارهایی که در طراز مردم است انجام دهد و قوه قضائیه هم به سهم خود برای پیشگیری از تخریب جنگل ها ، منابع طبیعی و مراتع با متخلفان برخورد خواهد کرد.
محسنی اژه ای در ادامه به تأسیس دادسرای انفال و پرونده های منابع طبیعی در تهران اشاره کرد و افزود: این دادسرا به صورت تخصصی به جرائم مرتبط با محیط زیست و منابع طبیعی رسیدگی می کند و امیدواریم که چنین دادسراهایی در سایر استان های بزرگ کشور تأسیس شود.
وی تأکید کرد: امیدواریم دولت و مجلس بودجه ای را که باید از سال های قبل به طرح کاداستر اختصاص می یافت ، تخصیص دهند تا جلوی تصرفات احتمالی زمین و تخریب منابع طبیعی گرفته شود.
معاون اول قوه قضائیه افزود: درحال حاضر همه زیرساخت های کاداستر در دستگاه قضا آماده است اما نیاز به بودجه داریم که امیدواریم تأمین شود.
ثبت حدود 200 هزار پیام مردمی در سامانه قوه قضائیه
سخنگوی قوه قضائیه از ثبت حدود 200 هزار پیام مردمی در سامانه قوه قضائیه طی آبان امسال خبر داد.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای با بیان اینکه مردم با سامانه اطلاع رسانی قوه قضائیه ارتباط خوبی برقرار کرده اند، افزود: برخی از آنان از طریق تماس های تلفنی و یا ارتباط وب ، مسائل خود را با کارشناسان قوه قضائیه درمیان گذاشته اند.
وی گفت: بیش از 80 هزار مورد درباره مشاوره قضایی در این سامانه به ثبت رسیده است و افرادی که درخواست مشاوره حقوقی و قضایی داشته با این سامانه ارتباط برقرار کرده اند.
سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: برخی از پیام های مردم در قالب پیشنهادهایی به دستگاه قضا ثبت شده است و درباره مشکلات مختلفی در فرآیند رسیدگی دادگاه ها مسائلی را مطرح کرده اند که امیدواریم این ارتباط سازنده ادامه داشته باشد.
گذشت از قصاص 328 محکوم از ابتدای امسال
سخنگوی قوه قضائیه از رهایی 328 محکوم به قصاص با اعلام رضایت اولیای دم از ابتدای امسال خبر داد.
حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در صد و نهمین نشست خبری با خبرنگاران افزود: از ابتدای امسال تا پایان بهمن 328 مورد گذشت و صرف نظر از حق قصاص به ثبت رسیده است.
وی گفت: برخی از اولیای دم بدون هیچ شرط و مبلغی مصالحه کرده و رضایت داده اند.
سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: برخی از اولیای دم نیز با گرفتن مبلغی به اندازه دیه یا کمتر از آن رضایت داده اند.
محسنی اژه ای تأکید کرد: در بهمن امسال نیز 28 نفر از محکومان قصاص با رضایت اولیای دم نجات یافتند.
قطعی شدن حکم شش نفراز متهمان پرونده حمله به سفارت عربستان دردادسری ویژه روحانیت
سخنگوی قوه قضاییه گفت: حکم شش نفر از متهمان پرونده حمله به سفارت عربستان در دادسرای ویژه روحانیت قطعی شده است.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آخرین وضعیت پرونده متهمان حمله به سفارت عربستان به کجا رسیده است گفت: این پرونده در دو بخش رسیدگی شده است یک بخش در دادگستری استان تهران و یک بخش نیز دادسرای ویژه روحانیت که در دادگستری استان تهران از تعداد20 نفر سه نفر تبرئه و مابقی نیز محکوم شدند که برخی از آنها حکمشان قطعی نبود و تعدادی نیز حکم شان قطعی شد که به دنبال اعتراض بودند .
وی ادامه داد: اما در دادسرای ویژه روحانیت حکم شش نفرشان قطعی شد که هم اکنون در زندان هستند.
پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان به مرحله نهایی نرسیده است
سخنگوی قوه قضائیه گفت: پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان هنوز به مرحله نهایی و صدور قرار نهایی نرسیده است.
صداوسیما حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در پاسخ به سؤال خبرنگاری که درباره آخرین وضعیت پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان پرسید افزود: این پرونده پرونده سنگینی است و در قوه قضائیه در مرحله رسیدگی است اما هنوز به تصمیم نهایی منجر نشده است.
وی گفت: در این پرونده برخی بازداشت هستند و برخی نیز با قرار وثیقه آزادند اما مبلغ و عدد نهایی را در این پرونده ندارم که چه مقدار است و ممکن است مبالغ آن در طی مراحل رسیدگی تغییر کرده باشد که گاهی این مبالغ افزایش و یا با ارائه مستنداتی کاهش پیدا می کند.
محسنی اژه ای افزود: زمانیکه کیفر خواست صادر شد می توان اظهارنظر قطعی کرد که مبلغ نهایی این پرونده چقدر است.
وی همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر تعیین تکلیف پرونده بورسیه ها که اخیراً آقای فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مطرح کرده بود ، گفت: در این خصوص دو بحث وجود دارد؛ یک بحث تعیین تکلیف پرونده است و یک بحث نیز شکایت آنهایی است که مدعی شده اند در حق آنها اجحاف شده است که در این خصوص آنهایی که شکایت کرده اند این پرونده در دادگستری دنبال می شود تا مشخص شود از ناحیه فرد یا افرادی به آنها ظلمی شده است یا خیر.
وی افزود: کسانیکه ادعایی دارند می توانند به دیوان عدالت اداری مراجعه کنند تا با همان مکانیزمی که وجود دارد به پرونده آنها رسیدگی شود.
اژه ای ادامه داد: این پرونده همچنان در دادگستری مفتوح است.
موضوع هک شدن ایمیل ها از داخل زندان در حال بررسی است
سخنگوی قوه قضائیه گفت : دادسرا و وزارت اطلاعات در حال بررسی موضوع هک شدن ایمیلهای مسئولان نفتی از داخل زندان توسط بابک زنجانی هستند .
حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید : گفته می شود بابک زنجانی از درون زندان قادر بوده بخشی از مکالمات و ایمیلهای مسئولان(نفتی) را درخصوص پرونده اش هک کند این موضوع صحت دارد ، افزود: جزئیات آن را نمیدانم که هک شده یا نه و هنوز این موضوع مشخص نیست اما گفته شده چنین موضوعی رد و بدل شده است و دادسرا و وزارت اطلاعات در حال بررسی این مضوع هستند.
وی گفت: برخی از زندانیها متاسفانه در ارتباطی که با بیرون دارند مطالب خلافی را دریافت و یا به بیرون منتقل میکنند.
سخنگوی قوه قضاییه افزود : در زندان اگر سختگیری کنیم فریاد مدعیان حقوق بشر بلند می شود ، اگر هم سخت گیری نشود کسانی هستند که حتی مواد مخدر را وارد زندان میکنند یا از داخل زندان در زمان ملاقات چیزهایی را با استفاده از دستمال کاغذی به بیرون میرسانند.
وی با بیان اینکه بر اساس ماده 12 مبارزه با مواد مخدر اگر کسی مواد مخدر به داخل زندان بفرستد مجازاتش تشدید می شود و حتی اعدام دارد گفت : حتی اگر ممکن است این مقدار مواد در خارج از زندان رد و بدل شده بود اعدام نداشت اما برای این وضعیت اشد مجازات در نظر گرفته شده است.
محسنی اژه ای افزود: برخی اوقات وکلا اگر بازرسی شوند میگویند به ما توهین شده اما برعکس آن هم دیده شده است .
وی گفت: وکیلی در سال 93 در دفترچه اش مواد را به صورت ورق جاسازی کرده بود و قصد انتقال به داخل زندان را داشت .
معاون قوه قضاییه افزود: این بحث هک کردن توسط بابک زنجانی ظاهرا وجود داشته است اما جزییات آن را نمیدانم اما هم وزارت اطلاعات ، هم دستگاه قضایی در حال دنبال کردن مساله است.
وی گفت : وزارت اطلاعات رسما درخواست کرده بود بخشی از تماسهای زنجانی با خانواده اش محدود شود.
پرونده بانک سرمایه هنوز در مرحله دادسراست
سخنگوی قوه قضائیه گفت: قرار نهایی برای متهمان پرونده بانک سرمایه صادر نشده است .
حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره آخرین مهلت پرداخت بدهی کلان بدهکاران بانک سرمایه افزود : از این مساله خبر ندارم اما در این پرونده هنوز برای متهمان قرار نهایی صادر نشده است و برخی هم اتهامات جدید گرفته اند.
وی با بیان اینکه این پرونده هنوز دادگاهی نشده و در مرحله دادسراست ادامه داد: برخی از کسانی که بازداشت شده اند با مسئولان بانک قرار گذاشته بودند که حاضرند بدهی هایشان را بپردازند و بازپرس پرونده نیز از این توافق استقبال کرده بود اما من خبری از مهلتی که بانک برای بدهکارانش تعیین کرده است خبر ندارم.
سخنگوی دولت همچنین درباره دو تابعیتیها گفت: یک دو تابعیتی که تابع آمریکا و ایران بود و بیش از ده میلیارد تومان از ایرانی ها کلاهبرداری کرده است بازداشت شد .
وی افزود : این فرد سر خیلی از ایرانیان را کلاه گذاشته و به آنها وعده داده است که تابعیت آمریکا را برای آنها میگیرد.
محسنی اژه ای گفت: من خواهش میکنم مردم چشم و گوششان را باز کنند و هر کسی ادعایی کرد به آن عمل نکنند.
وی ادامه داد: البته این فرد دولتی نبوده است.
محسنی اژه ای در پاسخ به این سوال که آیا این دوتابعیتی بودن شامل خود فرد است یا خانواده اش را هم شامل می شود گفت: خودش نباید کار دولتی داشته باشد اما ممکن است در بررسیها برخی مسائل هم مد نظر قرار بگیرد.
برخی از اتهامهای جریانهای نوظهور تا حد مفسد فی الارض است
معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه جریان های نوظهوری که پیدا شده است مانند عرفان حلقه بسیار خطرناک هستند و افراد را به بهانههای مختلف سرکیسه میکنند گفت : افرادی در این خصوص دستگیر شده اند و در این پروندهها ، شاکیهای خصوصی بسیار زیادی وجود دارد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در ادامه افزود : برخی از اتهامات آنها تا حد مفسد فی الارض است .
محسنی اژه ای گفت: من از مردم و آن کسانی که گول این افراد را می خورند تعجب میکنم و خواهش میکنم که گول این افراد را نخورند، برخی از آنها با خارج از کشور و شاید با سیستم های اطلاعاتی در ارتباط باشند.
وی افزود: این افراد ابتدا به عنوان درمان روحی کار خود را شروع میکنند و بعد چه بلاهایی که سر مردم نمیآورند.
محسنی اژ ه ای ادامه داد: من این حرف ها را از بازپرسها و کارشناسان این قبیل پروندهها نقل و قول می کنم که برخی ازافراد فیلمهایی از خود تهیه میکنند که بسیار شرم آور است ، من تعجب میکنم که چطور افراد این کارها را میکنند.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: مردم دنبال این افراد راه نیفتند و گول حرف های این افراد شیاد را نخورند .
وی افزود: البته دلیل اینکه اکنون این مباحث مطرح می شود این است که جلوی اقدامات مقابله ای ما را با مفسدین اقتصادی بگیرند .
اژه ای همچنین در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید در فضای مجازی گفته می شود که شما با جنگیر معروف به نام غفاری ارتباط دارید گفت : من با این جن گیر ارتباط ندارم و فقط اسم او را چند سال پیش که بازداشت شده بود، شنیدم.
وی با بیان اینکه من به این جن گیرها اعتقاد ندارم افزود: نه با شخصی به نام غفاری جنگیر معروف و نه با هیچ جن گیر دیگری ارتباط ندارم .
اژه ای با بیان اینکه من به این کارها اعتقادی ندارم ادامه داد : تاکنون قیافه او را هم ندیدهام و اگر هم او را ببینم نمیشناسم.
معاون اول قوه قضائیه گفت : همین قدر اطلاعی که از مقوله جنگیری دارم مربوط به قبل انقلاب و اوایل انقلاب است
وی افزود: آن موقع علاقه داشتم بدانم که این هیپنوتیزم که میگویند یک روش علمی است امتحان کنم ببینم آیا درست است یا نه؟.
اژهای ادامه داد: یک وقتی شخصی به نام دکتر ریاضی در رابطه با کودتای قطبیزاده دستگیر شده بودند که در آن زمانی که اسدالله لاجوردی دادستان بود و من معاون او بودم ، این فرد در زندان اوین بازداشت بود و ادعا میکرد میتواند با قدرت خود جلوی هواپیماهای جنگی عراق را بگیرد و اصرار داشت ما از قدرت او استفاده کنیم و بارها به آقای لاجوردی نامه مینوشت.
وی گفت: یکبار آقای لاجوردی از من خواست که دکتر ریاضی را نزد خود بیاورم و ببینم که حرف حساب او چیست.
محسنی اژه ای افزود: ریاضی را نزد خود آوردم و ایشان به من گفت که من می توانم از داخل زندان اوین جلوی دستگاه جنگی ، هواپیماها و تانکهای عراقی را بگیرم ، من به ایشان گفتم این کارها لازم نیست ، من یک کار سادهتر به شما میگویم.
وی ادامه داد : گفتم زندان اوین یک در دارد اگر شما قدرت دارید آن در را باز کنید بیرون بروید. اگر این کار را انجام دهید ، آزادید که بروید ، او گفت من به دلیل اینکه این کار برای خودم است انجام نمیدهم .
سخنگوی قوه قضاییه گفت: از او خواستم که مرا هیپنوتیزم کند که ببینم آیا واقعیت دارد یا نه چون قطبی زاده هم به همین دلیل او را خواسته بود که افرادی را هیپنوتیزم کند .
وی افزود: این ماجرا بعد از شهادت آیت الله قدوسی بود و من قصد داشتم اگر این کار (هیپنوتیزم) درست باشد از ایشان سوالی بپرسم.
سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: ریاضی به من گفت که بنشین چشم هایت را ببند و بعد کلی ورد خواند و من همه آنها را میشنیدم بعد از اینکه بسیار ورد خواند رو به دو طرف همکاران من که در اتاق بودند کرد و گفت ایشان هیپنوتیزم شده است و اکنون در ان عالم است.
محسنی اژه ای گفت : من چشمم را باز کردم و گفتم هیچ خبری نیست و چنین چیزی صحت ندارد و من هیچ چیزی ندیدم و من همه حرف های شما را شنیدم و مرحله به مرحله می دانم شما چی گفتی .
وی افزود : بنده قصد نداشتم که در مقابل هیپنوتیزم شدن مقاومت کنم اما ایشان هم نتوانستند چنین کاری کنند.