دبیرشورای عالی فضای مجازی :
در تولید محتوا وضع خوبی نداریم
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: متاسفانه امروز در تولید محتوا وضعیت خوبی نداریم و رتبه ایران از میانگین جهانی در این بخش پایین تر است .
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم اختتامیه جشنواره محتوای الکترونیکی با طعم مهارت افزود: البته وضع ما از برخی کشورهای عربی منطقه بهتر است اما باید برای تولید محتوا، نهضت فراگیر را آغاز کنیم و علاوه بر مهارت آموزی، باید به کارآفرینان کشور آموزش هایی در خصوص بازار و زنجیره ارزش ارائه شود.
وی با اشاره به اینکه بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات در دنیا سالانه 4 درصد رشد می کند، گفت: نیازمند رشد 18 درصدی در این حوزه هستیم تا بتوانیم همگام با توسعه بخش خدمات حرکت کنیم.
فیروز آبادی تاکید کرد: در حالی که ارزش بازار در دنیا حدود 3 هزار و 850 میلیارد دلار است؛ سهم ایران از این بخش، تنها 10 تا 12 میلیارد دلار برآورد می شود که باید به حدود 50 میلیارد دلار افزایش یابد.
وی گفت: هم اکنون 18 تا 20 درصد از رشته های دانشگاهی کشور در بخش فناوری اطلاعات است که نیاز به بازار کار دارند .
دبیرشورای عالی فضای مجازی افزود: به ازای یک فرد دیپلم، 2 نفر لیسانس در کشور شاغل هستند؛ بخش خدمات ظرفیت بالایی برای اشتغال دارد که باید به حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به دلیل پیوند این بخش با حوزه خدمات، بپیوندند.
فیروزآبادی با اشاره به اینکه بافت جویندگان شغل در ایران به طور عام تحصیلکرده هستند که حاضر نیستند در هر شغلی فعالیت کنند، ادامه داد: بنابراین نظام آموزشی کشور از این حیث باید با حوزه فناوری اطلاعات، منطبق شود.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دستاورد دولت الکترونیک، تنها منحصر به ایجاد دفاتر پیشخوان دولت شده است، گفت: در حال حاضر اقبال مردم به حوزه آموزش در بستر محتوای الکترونیکی افزایش یافته است به طوری که از هزار کانال تلگرامی فعال، 300 کانال در بخش آموزشی فعالیت می کنند که این آموزش ها در بخش های روانپزشکی، پزشکی، روانکاوی، آموزشی و زبان های خارجی است که این کانال ها بیشتر، از سوی بانوان خانه دار مورد استقبال قرار گرفته است.
رئیس شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر اینکه در فضای مجازی باید به سمت آموزش های مهارتی به ویژه مهارت های مبتنی بر نوآوری گام برداشته شود، گفت: فناوری های نوین باید متکی بر دانش باشد و در این زمینه استارت آپ ها مبتنی بر دانش مهارتی هستند.