پرداخت 474 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی گیلان
این تسهیلات رونق تولید به 787 واحد تولیدی در گیلان پرداخت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان استاندار امروز در جلسه کارگروه رفع موانع تولید با اشاره به جذب سهمیه گیلان در بخش پرداخت تسهیلات رونق تولید گفت: نباید کار را پایان یافته بدانیم و باید برای جذب تسهیلات بیشتر تلاش کنیم. محمد علی نجفی افزود : گیلان جزء 3 استان اول کشور در جذب سهم تعیین شده تسهیلات رونق تولید است.
وی به تعامل خوب بانک های عامل گیلان برای پرداخت تسهیلات رونق تولید اشاره کرد و گفت: 4 بانک عامل استان موفق به جذب 100درصد سهمیه اعتبارات شد که انتظار می رود این روند ادامه یابد.
استاندار گیلان با ابراز رضایت از مجموعه استانداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت، بانک ها و همه دست اندرکاران کارگروه رفع موانع تولید افزود : گیلان وضعیت آبرومندی از نظر جذب اعتبارات رونق تولید در کشور دارد.
محمد علی نجفی در ادامه از دیدارش با چند نفر از مدیران کشوری بانک ها در هفته آینده خبر داد و گفت : در این جلسات بر لزوم افزایش سهم بانک های استان در اعطای تسهیلات رونق تولید تأکید خواهم کرد.
وی با اشاره به اینکه قطعاً توانمندی و ظرفیت استان بیش از سهمیه تعیین شده است افزود : 3 هزار و 35 مصوبه برای رونق تولید در بخش های صنعتی و کشاورزی گیلان حاکی از توان بالای این مجموعه است که باید با پیگیری های جدی برای جذب تسهیلات بیشتر تلاش کرد.
محمد علی نجفی تصریح کرد : معاون اول رییس جمهور، رییس سازمان برنامه و بودجه ، رییس کل بانک مرکزی و وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز بر ضرورت افزایش سهم گیلان در جذب تسهیلات رونق تولید تأکید دارند.
وی با اشاره به رتبه 11 تا 13 شاخص های صنعتی گیلان در کشور گفت : این رتبه ها نشانه پیشرو بودن در بخش رفع موانع تولید است.
استاندارگیلان با بیان اینکه این استان بعنوان پایه گذار کارگروه رفع موانع تولید در کشور شناخته شده است خاطرنشان کرد: این اندیشه با تأکیدات رییس جمهور منجر به بسیج امکانات شد تا این جلسات در قالب کارگروه های رفع موانع تولید، تسهیل سرمایه گذاری و ستاد اقتصاد مقاومتی تشکیل شود.
محمد علی نجفی بر لزوم توجه به رونق بخش گردشگری استان نیز تأکید و تصریح کرد : امیدواریم با همکاری بانک های استان بخش گردشگری نیز از رونق بیشتری برخوردار شود.
وی همچنین با تأکید بر لزوم پرداخت مطالبات دستگاه های خدمات رسان همچون آب، برق و گاز از سوی صاحبان واحد های تولیدی افزود : به رغم همکاری مثبت این دستگاه ها در کارگروه رفع موانع تولید اگر در دریافت مطالبات موفق عمل نکنند در روند توسعه و برنامه های آینده با مشکل مواجه خواهند شد.
استاندار گیلان همچنین به پیشرفت مطلوب کارخانه ی چوکا با وجود حمایت های صورت گرفته از سوی دستگاه های ملی و استانی گفت : از شرکت شستا انتظار می رود تا فقط به بخش های خاص توجه نکند و در روند رشد شرکت چوکا بیش از پیش گام بردارد.
در نشست امروز درخصوص رفع موانع و مشکلات 7واحد بزرگ سلولزی، نساجی، کشاورزی و صنایع تبدیلی بحث و بررسی و تصمیم گیری شد.
کارخانه چوب و کاغذ ایران ، شرکت های سهامی جنگل شفارود ، کارخانه های ایران پوپلین و ریسندگی - بافندگی فومنات از مهم ترین این واحدهای تولیدی و صنعتی هستند.