ثبت افزون بر50 هزار اختراع و اکتشاف در سطح ملی و 10هزار مورد در سطح بین المللی مهمترین اهداف تعیین شده در سند جامع علمی کشور تا افق 1404 است.
حمید امیدوار افزود: براساس این سند راهبردی تعداد اعضای هیات علمی تمام وقت دانشگاه های کشور به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت نیز به حدود 2 هزار نفر خواهد رسید.
وی ادامه داد: محورهای اصلی نقشه جامع علمی کشور در 224 اقدام ملی و در یک دوره زمانی 10 ساله هدفگذاری و به دستگاه های ذیربط و مجموعه های تحت امر از جمله وزارت علوم، وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ابلاغ شده است.
معاون هماهنگی و اجرایی ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور گفت: این سند در پنج فصل شامل ارزش های بنیادین و الگوی نظری نقشه جامع علمی،بهبودبخشی به حوزه علم و فناوری،اولویت های علمی راهبردها و اقدام های ملی برای توسعه فناوری و چارچوب نهادی علم، فناوری و نوآوری است.
امیدوار افزود: بازنگری و بازتولید محتوا و روش های آموزشی و پرورشی به منظور تعمیق مبانی اسلامی و اخلاقی، ایجاد ساز و کارهای لازم برای رشد و خلاقیت های علمی، هنری و مهارتی و تقویت نظام استعدادیابی از مهمترین اقدام های ملی پیش بینی شده در این سند ملی و راهبردی است.