نظارت بر استاندارد سازی آرد و نان باید جدی گرفته شود + فیلم
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین گفت: برای استاندارد سازی آرد و نان باید موضوع نظارت را جدی گرفت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، منوچهرحبیبی درجلسه کارگروه آرد و نان استان گفت: بهداشت نان مهم است و دانشگاه علوم پزشکی به همراه سایر نهادهای مربوط باید در این خصوص کنترل لازم را داشته باشند. وی افزود: هدف از توسعه آزاد پزی ها، بالارفتن کیفیت است در حالی که تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
حبیبی، با اشاره به تعداد نانوایی های دوگانه سوز در استان گفت: تعداد 25 نانوایی دوگانه سوز برای استان واقعا کم است و ضرورت دارد تا تعداد آن ها افزایش یابد.
معاون استاندار با اشاره به اینکه درآستانه آغاز سال جدید و تعطیلات نوروزی قرار داریم، افزود: قزوین مقصد گردشگری است و برای آمادگی و استقبال از گردشگران باید نانوایی های کشیک مشخص و لیست آن ها به عوامل ستاد نوروزی ارائه شود تا بتوانند در ارائه خدمت نانوایی ها در این ایام نظارت داشته باشند.