با نزدیک شدن فصل بهار ، دو هزار و نهصد هکتار از درختان انبه هرمزگان به گُل نشست .
گلهای خوشه ای و زرد رنگ درختان با بوی معطر انبه ، فضای باغهای هرمزگان را پر کرده است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس ؛ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال بیست و سه هزار تن انبه برداشت شود که سیزده درصد بیشتر از پارسال است. مسعود گرگیج افزود: رعایت بهداشت باغ، انجام عملیات به باغی ، مبارزه با آفت و بیماریها و استفاده از ارقام پیوندی علت افزایش محصول است. بیشترین باغهای انبه در شهرستانهای میناب ،رودان ، جاسک و بندرعباس است. گلدهی درختان انبه تا نیمه فروردین ادامه دارد. سندری ، آلفونسو و لانگرا از ارقام انبه در هرمزگان است. برداشت انبه در هرمزگان از اواخر اردیبهشت آغاز می شود و تا اواخر مرداد ادامه دارد. سی درصد محصول انبه در هرمزگان بصورت نارس برداشت می شود. از انبه نارس بصورت تازه خوری ، تهیه ترشی ، مربا، لواشک و سس استفاده می شود. از چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی، از مغز هسته در تهیه صابون و پوست درخت انبه منبع خوبی از پانل است که در صنعت چرم سازی کاربرد دارد. قدمت کاشت درخت انبه در شهرستان میناب به سیصد سال می رسد. رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است. انبه گیاه گرمسیری و سرشار از ویتامین آ بی و سی، کربوهیدراتها – اسیدهای چرب- پروتئین ها – اسیدهای عالی و مواد معدنی است.