نخستین بارج هفت هزارتنی آبرسان کشور در شرکت صنعتی دریایی ایران- صدرا در بوشهر طراحی و ساخته شده است.
علی زارعی با بیان اینکه این شناور به سفارش بخش خصوصی ساخته شده است، افزود: برای طراحی و ساخت آن، 340 هزار نفر ساعت کار در مدت 10 ماه انجام گرفته و 70 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
وی با اشاره به رونق صدرا پس از واگذاری مدیریت آن به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء، تصریح کرد: ظرفیت اشتغال در این شرکت نسبت به پارسال چهار برابر شده است و اکنون سه هزار و 300 نفر در بخشهای فراساحل (سکوسازی) و کشتی سازی صدرا مشغول به کارند.
مدیر منطقه جنوب شرکت صدرا با بیان توانمندیهای شرکت صدرا در ساخت شناور، گفت: متخصصان ما توان ساخت شناورهایی با ظرفیتهای مختلف را دارند اما اکنون از 20 درصد این توان استفاده میشود.
وی ساخت یک فروند کشتی نفتکش غول پیکر را از دیگر طرحهای حوزه کشتی سازی صدرا عنوان کرد و افزود: این نفتکش دومین نفتکش غول پیکری است که در صدرا ساخته میشود و اکنون 70 درصد پیشرفت دارد و اگر اعتبارش تامین شود، تا 16 ماه دیگر تکمیل خواهد شد.
زارعی همچنین با اشاره به ساخت یک فروند بارج هفت هزار تنی در این شرکت، ادامه داد: این شناور با 50 درصد پیشرفت در حال ساخت است و تا دو ماه آینده به آب انداخته میشود.
مدیر منطقه جنوب شرکت صدرا ساخت سکوهای طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی را از دیگر توانمندیهای این شرکت خواند و بیان کرد: اکنون 10 سکوی مربوط به فازهای 22 تا 24 و 13 و 14 پارس جنوبی در این شرکت در حال ساخت است که سکوی فازهای 22 تا 24، 86 درصد و سکوی فازهای 13 و 14، 76 درصد پیشرفت دارد.
شرکت صدرای بوشهر پس از چند وقت رکود، از پارسال با واگذاری مدیریت آن به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و امضای قرارداد ساخت 10 سکوی پارس جنوبی، دوباره رونق یافت.
شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) با هدف ساخت و تعمیر کشتی در سال 1347 در بوشهر فعالیت خود را آغاز کرد و در سالهای پس از انقلاب بنابر نیاز روزافزون و تقاضای حاکم در بازار خلیج فارس و دریای خزر فعالیت خود را در صنایع فراساحل گسترش داد.
این شرکت اکنون در زمینه سکوسازی و شناور سازی فعالیت دارد و برخی از سکوهای پارس جنوبی اینجا ساخته شده است