با حضور بیش از 200 نفر از طلاب شاغل در آموزش و پرورش استان های خراسان رضوی ، شمالی ، جنوبی ، سیستان و بلوچستان و سمنان همایشی در مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی، خبرگزاری
صداوسیما، مشاور
وزیر آموزش و پرورش در این مراسم گفت: در
سند تحول
حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ملکی افزود: امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی سند تحول بنیادین مسیر حرکت آمورزش و پرورش را مشخص کرده است و از لحاظ سند بالادستی به غنای نسبی رسیده ایم که البته کافی نیست.
او گفت: حوزه های علمیه باید در ساحت تعلیم و تربیت عبادی، اخلاقی و اعتقادی رسالت خود را ایفا کنند زیرا بار اصلی تعلیم و تربیت دینی بر عهده حوزیان است.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه های علمیه و آموزش و پرورش همچنین گفت: در نظام آموزش و پرورش شاهد غلبه رویکرد آموزشی بر تربیت هستیم و در مدرسه فرصت و زمانی برای فعالیتهای تربیتی وجود ندارد.
حجت الاسلام مجتبی ملکی افزود: وجود حجم انبوهی از کتابهای درسی و محدودیت ساعات فعالیت مدرسه دست طلاب را برای فعالیتهای تربیتی بسته است.
او منابع انسانی و محتوای آموزشی را ارکان اساسی برای تحول در آموزش و پرورش ذکر و بیان کرد: نیروی انسانی توانمند می تواند ضعف محتوا را جبران کند ولی نیروی انسانی ضعیف محتوای خوب را هم خراب می کند.
به گفته وی منابع انسانی محور اصلی در تحول است و دربخش منابع انسانی نیز اولویت نخست منابع پایدار و نیروی انسانی رسمی در آموزش و پرورش هستند.
اوگفت: برای اینکه فرهنگ جهاد، ایثار، مقاومت و اقتصاد مقاومتی به فرهنگ قالب در جامعه تبدیل شود باید سراغ آموزش و پرورش و در راس آن حوزه های علمیه رفت.
دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: توانمندسازی شرکت کنندگان در این دوره از طریق آموزش مباحث سیاسی و اجتماعی و نحوه ارائه مطالب آموزشی از رویکرد های این همایش یک روزه است.
حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین مرادی افزود: تبیین فضای مجازی فرصت ها و تهدید ها ، تشریح جریان های خشونت گرای مذهبی امروز و آینده و بیان عوامل موثر در انتقال مفاهیم دینی از دیگر اهداف این همایش است.
علی رضا کاظمی مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی هم در این مراسم گفت: حوزه علمیه یکی از پشتوانه های مهم در تدوین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
او بر بهره گیری از فضای مجازی برای تبلیغ مباحث دینی و ارائه خدمات مشاوره ای برای تربیت دینی دانش آموزان تاکید کرد.
دوره یک روزه توانمندسازی طلاب شاغل در آموزش و پرورش با حضوربیش از 200 طلبه از استانهای سمنان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی در مشهد برگزار شد.