عضو شورای عالی حوزه تصریح کرد: نقش محوری امام خمینی، هدایت روحانیت و آحاد افراد جامعه بود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، حجت الاسلام و المسلمین غروی امشب در مراسم گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که در مسجد امام زین العابدین خیابان انقلاب قم برگزار شد افزود: اگر تفکر و رهبری امام خمینی(ره) نبود هرگز این انقلاب به ثمر نمی نشست.
وی با اشاره به شکل گیری و تداوم انقلاب اسلامی گفت: با اندکی تامل می توان دریافت،پیروزی بر رژیم تا به دندان مسلح و با تمام امکانات و تجهیزات امنیتی و تدوام نظام اسلامی در این سی و هشت سال با این همه مشکلات و توطئه های دشمنان معجزه الهی است.
عضو شورای عالی حوزه بیداری و بصیرت مردم ایران، فساد دربار رژیم ستمشاهی و نقش روحانیت و مرجعیت بیدار را از عوامل پیروزی انقلاب اسلامی ایران بر شمرد و گفت: اعتماد مردم به روحانیت و مراجع عظام تقلید عامل کلیدی بسیج توده های مردم بود.
حجت الاسلام و المسلمین غروی با اشاره به اینکه بسیاری از انقلاب ها یک سال یا چند ماه و چند سال بیشتر دوام نمی آورد افزود: وحدت و یکپارچگی مردم یکی از عوامل اصلی تداوم انقلاب اسلامی با حفظ اصول و مبانی آن و با این همه مشکلات موجود جامعه و با تمام فشارهای اقتصادی و توطئه های سیاسی و فرهنگی راهبری رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه با مقایسه وضعیت اجتماعی سیاسی فرهنگی جامعه ایران با زمان رژیم ستمشاهی گفت: بر خلاف دوران ستمشاهی که مردم در فقر و تنگدستی زندگی می کردند و حکومت ایران دست نشانده و مجری برنامه های استکبار جهانی در منطقه بود امروز ایران اسلامی یک قدرت تاثیر گذار در معادلات منطقه ای و جهانی است و وضع رفاه عمومی در شهرها و روستاهای کشور قابل مقایسه با زمان شاه نیست.
وی با اشاره به یکی از سریال های تلویزیون (معمای شاه) گفت: این سریال فقط گوشه کوچکی از فساد و تباهی دربار شاه را به تصویر کشیده بود و اصولا امکان نمایش فساد عمیق دربار شاهنشاهی نیست.
حجت الاسلام و المسلمین غروی در ادامه به نقش بانوان در انقلاب اسلامی اشاره کرده و گفت: بانوان ایران اسلامی نقش بسزایی در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند.
وی افزود: بانوان ایران اسلامی با تربیت جوانان انقلابی و قبول خطرات و فرستادن فرزندان خود به تظاهرات و جبهه های جنگ تحمیلی نقش ارزنده ای در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی داشتند.
عضو شورای عالی حوزه های علمیه ، شغل و اشتغال را مختص آقایان عنوان کرد و افزود: شغل و اشتغال برای بانوان ارزش محسوب نمی شود بلکه تربیت اولاد صالح ارزش اصلی بانوان است.
وی حفظ عفاف و نشر آن در جامعه را بالاترین ارزش بانوان عنوان کرد و گفت: امروز مساله کاهش رشد جامعه و جمعیت رو به میانسالی یکی از مشکلات پیش روی جامعه است.