وزارت آموزش و پرورش فارغ از گرایش های سیاسی، تفکرات اجتماعی و فکری از تعامل با همه گروه ها و قشرهای جامعه استقبال می کند.
به گزارش
خبرنگار خراسان رضوی، خبرگزاری صدا و سیما، وزیر آموزش و پرورش در نشست صمیمی با نمایندگان
تشکل های فرهنگی
فخرالدین دانش آشتیانی توجه به تربیت نسلی متفکر، آزادی خواه و مشارکت جو را امری ضروری دانست و افزود: تعامل همگانی با آموزش و پرورش در تربیت چنین نسلی مهم است.
او گفت: پیگیری رویه مردمسالارانه در فضای خانواده و دوری از روش آمرانه در برخورد با فرزندان و ایجاد یک بستر و زمان مناسب برای گفت وگوی صمیمی و نقادانه در فضای خانوادگی، سلب نکردن اجازه نقادی دانش آموز در مدرسه و ترغیب او به تفکر در مورد مسائل مختلف می تواند به ما کمک کند که نسلی را تربیت کنیم که به اصول مردمسالاری و احترام به یکدیگر پایبند باشد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان این که باید شرایطی رقم بخورد که در مدارسمان دانش آموزانی را تربیت کنیم که آزادانه عمل کنند و اختیار تصمیم گیری داشته باشند، خاطرنشان ساخت: باید یک بازنگری جدی در سیستم نظام آموزشی داشته باشیم و گام هایی را برای استقلال بخشی و دادن اختیار تصمیم گیری به دانش آموزان برداریم.
وی با انتقاد از این که امروز مبنای بسیاری از فعالیت ها و برنامه های تعلیم و تربیت براساس رقابت شکل می گیرد، گفت: این سیستم رقابتی موجب تربیت نسلی ستیزه جو می شود که با دوری از مشارکت جویی دائم در حال رقابت با گروه ها و دسته های دیگر است و دامنه این شکل گیری شخصیتی به رفتارهای اجتماعی و فرهنگی جامعه هم انتقال می یابد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی نیز با بیان اینکه این نشست برای بررسی نظرات و دیدگاه های صاحب نظران این حوزه تشکیل شده است، اظهار کرد: تمرکزی که بر قدرت بخشی به مدرسه از سوی وزیر وجود دارد می تواند به عنوان عنصری امیدبخش در بین معلمان باشد.
علیرضا کاظمی با مهم دانستن فعالیت تشکل های فعال در آموزش و پرورش، افزود: این تشکل ها می توانند با نگاه نقادانه و همراهانه خود به مدیران حوزه تعلیم و تربیت در رشد فرآیندهای این بخش کمک کنند.
دیدار با اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی و نشست مشترک با مدیرکل، معاونان و روسای ادارات آموزش و پرورش استان از دیگر برنامه های سفر دانش آشتیانی به مشهد بود.
استان خراسان رضوی دارای 48 منطقه آموزشی با 12 هزار و 500 مدرسه و یک میلیون و200 هزار دانش آموز است.