کارشناس ارشد طب سنتی کهگیلویه وبویراحمد
ناشتا 21 دانه مویز بخورید
مصرف 21 دانه مویز سرخ به صورت ناشتا،موجب پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماریها میشود
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، کارشناس ارشد طب سنتی استان گفت: مویز با مزاج گرم، از خانواده کشمش و جزو
گروه میوهها است که بسیاری از افراد ترجیح میدهند به جای قند، چای خود را همراه
با مویز میل کنند. هانیه ناصری مزاج با اشاره به اینکه در طب سنتی خوراکیهایی مانند
سکنجیبن، عناب و آب میوههای ترش مصلح مویز هستند افزود: مویز، هضم کننده غذا و
گرم کننده تمام بدن بخصوص کلیه و مثانه است مصرف حجم متعادلی از مویز می تواند
باعث تقویت معده، کبد، کلیهها و مثانه شود.
وی گفت:استمرار در مصرف مویز میتواند به افزایش حافظه، قدرت فهم، تسکین
صفرا، دفع بلغم و اصلاح خلق و خو هم کمک کند.
وی به افراد توصیه کرد، هنگام خرید مویز انواع چاق، پرگوشت، شیرین و کم دانه
آن را انتخاب کنند، زیرا مویزهای بسیار خشک، کم گوشت و پردانه، جزو بدترین انواع
مویز هستند.