سالیانه 4 هزار تن گوشت سفید در کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد معاون بهبود تولیدات دامی جهاد
کشاورزی با بیان اینکه بر اساس آمار
محمدجعفر طالبیان پور افزود: از مجموع 142 واحد مرغداری گوشتی موجود در این استان حدود 70 درصد آنها فعال است.
وی با
بیان اینکه در صورت فعال بودن تمامی 142 واحد تولید گوشت مرغ، سالانه 2 میلیون و
540 هزار قطعه مرغ گوشتی در شهرستانهای مختلف استان تولید میشود گفت: در حال
حاضر بیش از 450 هزار قطعه جوجه یکروزه در واحدهای فعال مرغ گوشتی استان پرورش
داده میشود.
طالبیان پور
افزود: برای توسعه کمی واحدهای پرورش مرغ گوشتی در مناطق مختلف کهگیلویه و
بویراحمد 96 پروانه تأسیس مرغ گوشتی به ظرفیت اسمی تولید بیش از 2
میلیون
قطعه مرغ گوشتی صادرشده است.
معاون بهبود
تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در صورت به بهرهبرداری رسیدن
واحدهای پرورش مرغ گوشتی که مجوز آنها صادرشده توان تولید گوشت مرغ استان به بیش
از 14 هزار تن در سال خواهد رسید.