وجود بیش از 800 میلیون نفر گرسنه در دنیا
سالیانه معادل غذای 5 میلیارد نفر در جهان هدر می رود در حالی که هم اکنون بیش از 800 میلیون نفر در دنیا گرسنه هستند.
به گزارش
خبرنگارخراسان رضوی خبرگزاری
صدا و سیما، نماینده انجمن اسلوفود در ایتالیا امروز در
نخستین همایش گردشگری خوراک با رویکرد اسلوفود(غذای آرام) در مشهد افزود: هم
اکنون در دنیا معادل نیاز 12 میلیارد نفر غذا تولید می شود در حالی که جمعیت جهان
حدود 7 میلیارد نفر است و بقیه غذای تولید شده به هدر می رود.
'میکله رومیز'گفت: رنج
بیش از 2 میلیارد نفر از چاقی و اضافه وزن در جهان نشان از نبود برنامه غذایی سالم
و مطلوب است.
او با بیان اینکه صنعت و فرهنگ غذایی موجود در دنیا که به سوی استفاده از
غذاهای سریع(فست فودها) گرایش یافته است به هیچ وجه قابل قبول نیست، افزود: برای
مثال در کشور آمریکا سالیانه 15.6 میلیارد دلار برای درمان بیماری های مرتبط با
مصرف غذا هزینه می شود که معادل 5 هزار دلار در ثانیه است.
او ادامه داد: هدف از اسلوفود(غذای آرام) دسترسی همه افراد به غذای سالم، تمیز
و عادلانه است که در این زمینه باید تلاش های زیادی صورت گیرد.
نماینده انجمن اسلوفود در ایتالیا گفت: اسلوفودها به عنوان غذاهای بومی و
محلی هستند که می توانند در توسعه و جذب گردشگری غذایی تاثیرگذار باشند.
'میکله رومیز' گفت: امروزه بسیاری از گردشگران جهان درصدد شناسایی و
استفاده از غذاهای آرام، بومی و سالم هستند که باید برای تامین سلایق و علایق این افراد
کوشید.