پاپ درباره عوام فریبی در آمریکا هشدار داد
رهبر کاتولیک های جهان در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ در مراسم تحلیف ، استفاده از دیوار و سیم خاردار را برای ممانعت از ورود خارجیان محکوم کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خبرگزاری فرانسه از مادرید، پاپ فرانسیس ضمن هشدار درباره عوام فریبی گفت" چنین روندی می تواند به موضوع انتخاب " نجات دهندگان" همچون هیتلر منجر شود."
رهبر کاتولیک های جهان در گفتگو با روزنامه اسپانیایی الپایس در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ در مراسم تحلیف ، استفاده از دیوار و سیم خاردار را برای ممانعت از ورود خارجیان محکوم کرد.
فرانسیس با بیان اینکه بحران ها ترس و نگرانی به همراه دارند افزود، وی معتقد است از نظر مردم اروپا واژه عوامفریبی ، آلمان 1933 را تداعی می کند.
وی تصریح کرد، آلمان در جستجوی پیشوایی بود که بتواند هویت این کشور را به آن بازگرداند تا اینکه شخصی به نام هیتلر مدعی چنین کاری شد.
پاپ خاطر نشان کرد، هیتلر قدرت را به سرقت نبرد بلکه مردم او را برای رهبری انتخاب کردند و او نیز همان مردم را نابود کرد.
وی افزود، آلمان ها در همان زمان می خواستند با "دیوارکشی و سیم های خاردار" از خودشان محافظت کنند تا دیگران هویت آنان را نربایند.
رهبر کاتولیک های جهان موضوع (هویت) آلمان را بهترین نمونه خواند و گفت" هیلتر هویت بدشکلی را به مردم آلمان برگرداند که همگان به خوبی از آن آگاه هستند."
پاپ فرانسیس همچنین تاکید کرد هنوز زمان آن نرسیده که در باره ترامپ درست قضاوت کنیم و باید ببینیم وی در آینده چه اقداماتی می کند.