مشهد همزمان با رویداد مشهد 2017 میزبان نخستین همایش گردشگری خوراک است.
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی، خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل میراث
فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت:
حسین زارع صفت افزود: احیاء سنتهای غذایی و غذاهای بومی، توسعه و احیاء گردشگری به ویژه گردشگری خوراک و غذا و معرفی اسلوفودها(غذاهای آرام) برای کاهش استفاده از غذاهای فست فود در جامعه از اهداف برگزاری این همایش است.
او همچنین ایجاد شبکه محلی مواد غذایی، توسعه اقتصاد محلی و معرفی غذاهای بومی در معرض فراموشی را از دیگر اهداف برگزاری این همایش بر شمرد.
زارع صفت افزود: معرفی گردشگری خوراک و غذا، غذاهای آرام(اسلوفودها)، سنتهای غذایی و غذاهای محلی و نیز معرفی برترین مراکز ارائه دهنده غذای پاک و سالم با اهداء تاییدیه اسلوفود ایران 2017 از جمله محورهای همایش گردشگری خوراک مشهد 2017 است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی افزود: بازدید از برترینهای غذای سالم و غذای سنتی(تور گردشگری غذا) و کارگاه آموزشی اسلوفود از جمله برنامه های همایش است.
صنعت غذا در جهان به عنوان یک جاذبه گردشگری، معرف فرهنگ و تاریخ تمدن هر منطقه و کشور محسوب می شودکه بسیار مورد استقبال و توجه گردشگران قرار دارد.