مدیرکل خدمات مالی و بانکداری HSBC: انتقال 1000 شغل از لندن به پاریس
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، استوارت گالیور مدیرکل گروه خدمات مالی و بانکداری HSBC در مصاحبه ای با شبکه تلویزیون بلومبرگ اعلام کرد با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا ( برگزیت ) نزدیک به یک هزار شغل مرتبط با فعالیت بانک سرمایه گذاری این گروه در لندن به پاریس منتقل خواهد شد.
مدیرکل اچ اس بی سی در گفتگو با بلومبرگ از داووس سوئیس تصریح کرد از بخشهای مختلف شرکت خدمات مالی و بانکداری وی در انگلیس، فعالیت های بخش سرمایه گذاری آن در بازارهای جهان تحت تاثیر پیامدهای خروج انگلیس از بازار واحد اروپا قرار خواهد گرفت و نزدیک به یک هزار شغل مرتبط با فعالیت بانک سرمایه گذاری وی از لندن به پاریس منتقل خواهد شد.
گالیور در پاسخ به امکان این که آیا می توان فعالیت های بانک سرمایه گذاری اچ اس بی سی را به برخی جاهای دیگر در اروپا از جمله دوبلین یا لیسبون منتقل کرد، خاطر نشان ساخت:« ما در سال دو هزار و دو اعتبار بازرگانی فرانسه را خریداری کردیم و در این کشور از خدمات بانکی جهانی برخوردار هستیم بنابراین انتخاب ما برای انتقال مشاغل، فرانسه است.»
مدیرکل اچ اس بی سی با تاکید بر این که نیازی نیست برای انتقال مشاغل به فرانسه شتابزده عمل کنیم، خاطر نشان کرد فعالیت های بازار تبادل ارز، اوراق قرضه یا سهام اچ اس بی سی چندان تحت تاثیر برگزیت قرار نخواهد گرفت.
آن ایدالگو شهردار پاریس نیز روز چهارشنبه در کنفرانسی مطبوعاتی در داووس سوئیس از این که اچ اس بی سی برای انتقال مشاغل خود پاریس را انتخاب کرده است، ابراز خرسندی کرد و خاطر نشان ساخت این رویداد مشاغل جدید و جذابیت های بیشتر را برای پاریس به دنبال خواهد آورد.
ایدالگو افزود:« ما برای جذب شرکتهایی که مایل هستند پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا همچنان در این اتحادیه حضور داشته باشند، یک پنجره باز کرده ایم. من در فرصت اقامت در سوئیس با برخی مقاطعه کاران و روسای شرکتها در این باره گفتگو کردم.»
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، نتایج یک نظرسنجی جدید از شرکتهای غیردولتی در انگلیس نشان می دهد که اکثر این شرکتها خروج از بازار مشترک اروپا را برای آینده خود زیانبار می دانند و خواستار آن هستند که پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا نیز دسترسی آنها به بازار واحد اروپا حفظ شود. این شرکتها نزدیک به یک سوم از نیروی کار انگلیس را به خدمت گرفته اند. نگرانی از آینده اقتصادی انگلیس پس از برگزیت حتی برخی از شرکتهای مستقر در این کشور را به فکر خروج از انگلیس انداخته است. دولت انگلیس نیز که نگران پیامدهای خروج از اتحادیه اروپا بر اقتصاد این کشور است، قصد دارد به منظور ترغیب شرکتها به ادامه فعالیت در انگلیس میزان مالیات بر شرکتها را کاهش دهد.
فیلیپ هاموند وزیر دارایی انگلیس به تازگی اذعان کرد اگر انگلیس پس از خروج از اتحادیه اروپا به بازار واحد اروپا دسترسی نداشته باشد و اگر در اروپا منزوی شود ممکن است دست کم در کوتاه مدت با پیامدهای اقتصادی منفی روبرو شود. در چنین حالتی ما مجبور خواهیم شد مدل اقتصادی خود را عوض کنیم و برای بازیافتن توان رقابتی خود چاره ای جز این کار نخواهیم داشت. اما ترزا می نخست وزیر انگلیس به هموطنان خود قول داده است دسترسی حداکثری انگلیس به بازار واحد اروپا را برای شرکتهای انگلیسی حفظ خواهد کرد این در حالی است که رهبران اروپایی که خواستار حفظ آزادی تردد افراد در اتحادیه اروپا هستند با این خواسته انگلیس مخالفت می کنند.