خوی سالانه با تولید 750 تن گوشت بوقلمون، 54 درصد تولید گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی خوی گفت: در خوی سالیانه 750 تن گوشت بوقلمون تولید و به بازارهای داخلی عرضه می شود.
زینال زاده با اشاره به اینکه بیش از 54 درصد از گوشت بوقلمون استان در خوی تولید می شود، افزود: بزرگترین واحد پرورش و تولید بوقلمون شمالغرب کشور با ظرفیت 10 هزار قطعه در سال در این خوی فعال است.
وی مجموع سرمایه گذاری در واحدهای پرورش و تولید بوقلمون خوی را بیش از 45 میلیارد ریال اعلام و گفت: سالانه به ارزش 60 میلیارد ریال گوشت بوقلمون در این شهرستان تولید و به بازار عرضه می شود.
سرانه مصرف بوقلمون در کشور 400 گرم است.
گوشت بوقلمون کم چرب بوده و کلسترول پایینی دارد.